Cine-a pus bacşişu-n drum?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Elena Udrea va candida în oraşul Roman. Exact ca liberalul numărul 1 al patriei, Crin Antonescu, pleşcoianca a evadat din Capitală de teamă să nu rămână pe dinafara ciolanului. Orice altă explicaţie e glucoză pentru proştii cărora caloriferul de pe umeri nu le-a duduit niciodată. Ilenuţa se zbate totuşi pentru a ne oferi un argument: „La Bucureşti am fost atacată mediatic.” Da, iar la Roman sunt probabil destui îngrămădiţi care habar n-au să citească...

* Ce mai tam-tam pe marginea subiectului că prezentatorul de televiziune Leonard Miron e un delicat! În materie de sex e delicat din cale-afară, însă declaraţia lui conform căreia „la un moment dat mi-au plăcut şi fetele” îmi miroase mai degrabă a canibalism.

* Potrivit unui sondaj, românii nu sunt de acord cu bacşişul inclus în nota de plată. Corect, boschetarul care locuieşte pe casa scării în care, cu voia lui Dumnezeu, trăiesc şi eu susţine că niciodată nu va lăsa bacşiş când va merge la restaurant. Cu alte cuvinte, nici nu vrea să-l vadă pe nota de plată. Poate de-aia nici nu prea bate pe la uşile cârciumilor.

* Îmi vine să plâng cu lacrimi de Băsescu după ce Ponta a anunţat că angajaţii din ministere nu vor beneficia în acest an de prime de Crăciun. Lasă, vor primi bugetarii de pe la Compania Naţională de Drumuri sau cam aşa ceva. Plus cei de la alte companii şi societăţi legate de grumazul tremurând al statului. Logica acestor măsuri este simplă: „Ăia din ministere oricum vor vota cu noi, dar ceilalţi trebuie amăgiţi cu ceva”. Doamne, ce mă mai pricep la strategii electorale!

* Autostrăzile din România vor fi păzite cu arma. Nu e cioacă, e pe bune! Problema este că nu prea avem autostrăzi, în rest ştirea mi se pare OK.

* Apropo de autostrăzi. Nu ele trebuie păzite, de protecţie au nevoie maşinile noastre. De ce nu ni le apăraţi cu nişte asfalt pus ca lumea şi nu în bătaie de joc? Reproşul merge către toţi drumarii din România.

* În Grecia a reapărut malaria. Ce m-am speriat, eu credeam că a revenit creşterea economică...

Citit 605 ori Ultima modificare Vineri, 16 Noiembrie 2012 15:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.