Bleg de Black Friday

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Uf, ce m-am liniştit! Am citit undeva că şi cimpanzeii şi urangutanii trec prin criza vârstei mijlocii... Deci nu numai noi, aproape oamenii. Carevasăzică, exact ca primatele, pe la patruzeci de ani o schimbăm pe Liana cu Crenguţa. Sau invers.

* Conform unui sondaj IRES, românii sunt mai nefericiţi decât înainte de 1989. Vă rog să mă scuzaţi că intru cu bocancii în deontologia băieţilor de la IRES: auziţi, domnilor, dar de unde ştiţi că înainte de ’89 compatrioţii mei erau mâhniţi? Cine avea tupeul să spună asta?

* Mă doare capul din cauza lu’ Black Friday, o zi de care nu ştiam până anul trecut şi care, sanchi, sare în ajutorul amărăşteanului. Cică numai electronicele se vor da la preţuri mititele în Vinerea Neagră - eu credeam că şi izmenele vor fi supuse procesului de ieftinire. Ca să duc evenimentul înspre advertising, spun că ieftinirile din Vinerea Neagră ţin post negru în privinţa adaosurilor comerciale.

* Credeţi că am tupeu să mă bat pe mixere, vibratoare şi alte nenorociri cu ştecher sau cu baterii în toiul sărbătorii de Black Friday? Nuuu, vor sări băbuţele îmbălsămate cu baticuri izolate termic şi nu voi avea nicio şansă de a mă pricopsi. Prin urmare, Black Friday-ul din 2012 va trece repede pe lângă mine. Voi rămâne la fel de bleg.

* Oana lui Vanghelie are un nume kilometric, dar nu asta ar fi problema duduiţei care doreşte să devină încă o dată parlamentar. O cheamă Oana Niculescu-Mizil Ștefănescu Tohme şi, dacă doriţi, îi atârnăm ş-un Vanghelie de coada buletinului. Faza mişto este că Oana posedă bijuterii de 850.000 de euro, o banalitate dacă ne uităm şi pe datoriile candidatei: 1,7 milioane de coco. Aşadar, lăsaţi comentariile, haideţi în haită s-o votăm ca să-şi rezolve şi ea situaţia financiară! Nu de alta, dar să vină Crăciunul la toată lumea, nu numai la unii...

* Andreea Marin revine în televiziune. N-am avut chef să citesc ştirea până la capăt, ca să-mi dau seama dacă va face ştiri, emisiuni lacrimogene sau sitcom cu aplaudaci pe margine. Important este că Zâna nu ne lasă la greu. Milieul de pe televizor îmi tremură deja ca pechinezul la vaccinul antitetanos.

Citit 964 ori Ultima modificare Marți, 20 Noiembrie 2012 16:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.