Să nu bei cu doi de o!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Ieri, de Sf. Ioan, am citit gândurile lui Nea Nelu. Erau transcrise de un ziarist care şi-a permis să spună în titlu „Ce planuri are Ion Iliescu în 2013”. Bunicuţo, mă simt obligat să apelez la o replică din celebra serie de filme „B.D.”, matale ai nişte treabă şi noi te reţinem.

* Agheasma de Bobotează a făcut iarăşi minuni: au trosnit oase la coada pentru apă sfinţită şi, culmea, pe post de călăi au fost aceleaşi băbuţe împachetate în baticuri anticlonţ. Uf, bătrânii din ziua de azi, îs primii la băutură...

* Apropo de recipientul bun de dus sub nas. Pe timpul sărbătorilor de iarnă, Poliţia Română a făcut, fără să vrea, politică. Antena 3 îşi roade unghiile că nu i-a venit această idee. La tv a rulat un clip în care se manifesta zgomotos un vin spumant, iar mesajul spotului publicitar era „Să bei şi să conduci e o crimă”. Wow, mi-am spus, şi am tras următoarele concluzii:

1. Băselule, vezi că ăştia nu se referă la croazierele tale cu ATV-ul sau cu sania! E o insinuare mult mai grea. De fapt, care insinuare, că-i spusă verde în faţă!

2. Nici nea Nicu Văcăroiu nu scapă de acest avertisment. Domnia sa conduce Curtea de Conturi.

3. Ce fac dacă totuşi mi-e sete atunci când mă nimeresc la volan? N-am voie nici măcar cu o sticluţă de apă? Să înţelegem că cel mai bun conducător auto este ăla deshidratat?

4. A bea nu e, din păcate, totuna cu a bea alcool cu doi de o. Başca, ar mai fi o chestiune care ne deranjează pe noi, băieţii veseli: alcoolul nu se bea, dragi poliţişti, ci se consumă! De ce vrem să ducem în derizoriu o activitate atât de plăcută?

* După ultimele evenimente culturale din România, se aude că basmul Cenuşăreasa a fost anatemizat de popor. Păi, ce, asta-i povestire creştină, bre?

* Marea Britanie îşi aranjează cascheta de blană naturală în perspectiva unui război cu Argentina pentru nemuritoarele Insule Malvine. Nasol este că nu mai are cine să facă filmul...

Citit 582 ori Ultima modificare Luni, 07 Ianuarie 2013 15:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.