Valentine’s fără colegii de celulă

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Gata, e ca şi oficial: Bombonel va părăsi priponul pe 12 februarie. Carevasăzică, va serba Valentine’s Day în libertate. Eh, asta nu-i chiar o veste bună pentru fostul premier.

* Se întreba un amic de ce Adelu nu face doi ani de pârnaie, şi numai o treime din pedeapsă. Păi, aşa zice legea: ai peste 60 de ani, faci numai o bucată, mai ales dacă este vorba de fapte mai puţin grave. Ce, nu ştiaţi? În România, corupţia este considerată un mizilic, o mică potlogărie.

* Dacă tot ne plângem că n-avem de nici unele, conform publicaţiilor britanice suntem pe primul loc în Europa ca rată a cazurilor de pojar. De aici şi versurile à la „Tezaur folcloric” care mi-au trecut acum prin cap, ca oricărui rapsod popular - Hai, mândruţă-n metropolă / Să te împl’ de rubeolă!

* Gânduri noi despre handbalista Alina Dobrin, care s-ar culca cu fete. După ce presa sportivă românească a dat în ea că şi-ar înşela soţul cu o colegă de echipă, se zvoneşte că Alinuţa s-a tras de capot şi cu o sportivă spaniolă. Din păcate, în handbal este ca-n dragoste: cineva trebuie să facă şi paşi.

* Poliţia Română aruncă pe piaţă o nouă campanie ilară. După faza cu „Să bei şi să conduci e o crimă” (la TV nu se uită numai nea Caisă, ci şi Andrei Pleşu), o boroboaţă pe care e greu s-o treci cu vederea, „oamenii legii” au lansat la apă un clip cu maidanezi traversând regulamentar pe zebră. Mă rog, pe trecerea de pietoni, ca să nu pară că favorizez cocteilurile zoologice. Mesajul este zguduitor: „Dacă ei pot, toată lumea poate. Traversaţi prin locurile marcate!” Îmi este tot mai clar că mintea luminată de la marketing e plecată în concediu. Cum adică toată lumea poate ce pot câinii fără stăpân? Putem, la o adică, să şi urinăm sau să defecăm pe unde apucăm? Putem, deoarece avem exemplul viu şi mirositor al patrupedelor vagabonde.

* Enervat de taxe şi impozite, fostul mare tenisman Ilie Năstase, care a cochetat o bună vreme cu politica, ameninţă că fuge în Rusia. Faceţi ceva, ne pleacă simbolul! Opriţi-o măcar pe Brigitte Sfăt!

Citit 773 ori Ultima modificare Miercuri, 09 Ianuarie 2013 16:04

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.