Tot facturile proştilor...

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Conform unui studiu recent, jumătate din mâncarea planetei ajunge la gunoi. De aici putem să dezvoltăm o mie de poante, numai să nu ne părăsească simţul umorului. Iată câteva:

1. Dacă atâta crăpelniţă - vorba foştilor mei camarazi de la bloc - ia calea ghenei, înseamnă că boschetarii care se încălzesc cu maidanezii de pe lângă containere o duc bine de tot.

2. Nu ştiu dacă au fost luate în calcul şi gunoaiele umane, dar fiind vorba despre un studiu efectuat în Marea Britanie, bănuiesc că ele nu au fost evitate.

3. În caz că vine criza alimentară (apropo, a văzut-o cineva? Ne tot ameninţă de ceva vreme şi salivăm în van), noţiunea de coş zilnic va include şi ambalajele halimosurilor. Atunci chiar vom veni la container ca la plimbă-tavă.

4. Criza alimentară ca aia alimentară, dar naiba ne ia în caz că se va instala handicapul băuturii. Al alcoolului, ca să nuanţez, altfel aş vorbi limbi străine precum băieţii din marketingul Poliţiei autohtone.

* Deputaţii ar putea primi mai puţini bani pentru cazare şi transport. Ar putea, deci nu-i cazul să îmbrăcăm ţol festiv! La fiecare început de sezon parlamentar se vorbeşte despre tăieri, despre cum va fi hăcuit bugetul de frecat menta al demnitarilor, dar până la urmă tot facturile proştilor vor fi umflate.

* Până la urmă, pelicula lui Mungiu, „După dealuri”, a ratat şansa de a intra pe lista finală a nominalizărilor la Oscar 2013. Păcat, e un film bun! Eh, e ceva lucru că a ajuns până în anticamera festivalului de dincolo de Atlantic... Pentru cei care au deschis mai târziu catalogul cinematografiei româneşti, Cristian Mungiu e regizor. Şi unul foarte bun, nu mai intru în alte detalii.

* Doamna care conduce de câteva zile Consiliul Naţional al Audiovizualului are un soţ. Iar soţul ei are un job, acela de editor la TVR. TVR este fix televiziunea naţională, iar doamna de la CNA spune că nu vede nicio incompatibilitate în tărăşenia asta. Înseamnă că are televizor vechi, nu vede din cauza puricilor.

Citit 707 ori Ultima modificare Joi, 10 Ianuarie 2013 16:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.