Bombonel top-model

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Conducerea penitenciarului Jilava consideră că Bombonel este un deţinut model. Eh, cam p-aici se situează şi opinia colegilor de pârnaie ai fostului premier: ei cred chiar că-i un puşcăriaş top-model.

* Avocatul lui Adrian Năstase admite că al său client - vai, ce exprimare de nişă! - ar fi putut să iasă de la zdup încă dinainte de Crăciun. Aha, deci doamna Dana are toate motivele de a fi supărată pe el! Pariez că Adelu face lobby peste lobby pentru a i se prelungi pedeapsa cu câteva luni. Vorba aia, ţi-e aşa greu să te desparţi de cei dragi...

* În raportul comisiei de la Jilava se spune că Năstase a făcut multe lucruri bune cât a stat priponit. Autocenzura mă obligă să sar câteva capitole din activitatea deţinutului de peste 60 de ani. În rest, conform documentelor, Adi a ţinut nouă dezbateri politice cu ceilalţi deţinuţi, o conferinţă, a scris două cărţi şi o lucrare ştiinţifică. N-am acces la bibliografia de după gratii a fostului prim-ministru, deci mă joc doar cu speculaţiile, dar „Săpunul pe gresie, între mit şi realitate” îmi pare un titlu destul de potrivit pentru o operă mâzgălită în carceră.

* Weekend de weekend vedem ştiri cu Traian Băsescu la munte. Ba la Covasna, ba la Predeal. Pe timp de iarnă, nu e sfârşit de săptămână lăsat de Zeus în care marinarul să nu se dea cu şalupa pe pârtie. Băselu ar trebui să lase Cotroceniul vacant în fiecare vineri după-amiază. Până luni, când se întoarce de pe sanie, să conducem cu toţii ţara. Prin rotaţie.

* Forţa Civică nu este, aşa cum pare la prima vedere, o lozincă de stadion. E un partiduleţ fără viitor care anunţă că pregăteşte un guvern din umbră. Când afară e ger, nu te gândeşti că formularea asta se umple de muci la nas? A face guvern din umbră în ianuarie este la fel de inspirat ca atunci când uiţi untul în soare.

* Zilele trecute, într-un restaurant din Iaşi, nişte romi cu atitudine s-au bătut cu săbii şi topoare. Şi să mai zică cineva că moldovenii au rămas fără ustensile agricole în bătătură. Topoarele sunt prea valoroase pentru a fi date pe o navetă de alcool.

Citit 588 ori Ultima modificare Duminică, 13 Ianuarie 2013 14:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.