Judecă-ne, Mihăiţă!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Apaterm a plecat după Mihai Eminescu (apropo, că e ziua ta astăzi, până la urmă tot trebuie să ne judeci, nenicule!), trăiască Calorgal! Aoleu, ce cacofonie stârneşte entuziasmul apariţiei unei noi societăţi de furnizare a agentului termic! Şi totuşi, oamenii care îşi doresc confort termic în adevăratul sens al cuvântului se închină la ipotetica denumire Centralgal...

* Astăzi ne aducem aminte de Mihai Eminescu, ar fi împlinit o anumită vârstă. Dacă ar fi trăit şi în 2013, cu siguranţă ar fi fost văzut cu ochi străini şi goi. Vorba preşedintelui, prea mulţi filosofi într-o ţară în care este nevoie numai de ospătari şi tinichigii.

* România este ţara cu cele mai mici salarii din întreaga Uniune Europeană. Dar supravieţuim. UE, ca entitate respectabilă, avea nevoie şi de un cobai. Noi îi zicem porcuşor de Guineea.

* Au fost decernate Globurile de Aur pe 2013 pentru cele mai noi filme. Galaţiul, oraş cu cinematograf la Brăila, se gudură când rata de transfer de pe Internet adaptează viteza la condiţiile existente. Carevasăzică, dacă e mare, ajung peliculele şi la Mila 80 a Dunării. Vizionare plăcută şi, dacă vreţi, vă urez rovinietă ieftină!

* În vreme ce unii împart Globurile de Aur, noi ne bucurăm că de douăzeci şi ceva de ani ne conduc Gloabele de Aur. Cum adică nu ne bucurăm? Păi, ce, i-am mai vota?

* Noul ministru al Educaţiei a vrut să participe ieri la reluarea cursurilor. Remus Pricopie, pe numele său de posesor de portofoliu, n-a fost recunoscut de elevi şi a trebuit să se legitimeze la intrarea în şcoală. Important este, de fapt, să te poţi legitima cu ceva abia după ce ieşi dintr-o unitate de învăţământ.

* Un fost deputat moldovean susţine că România ar trebui să dispară de pe harta lumii. Andrei Safonov este numele individului, asta în caz că sunteţi pregătiţi să-i umpleţi lada frigorifică. Şi eu sunt pregătit să-l întreb dacă maică-sa mai joacă în filme cu Alina Plugaru... * Cât de îngălat să fii ca să serbezi un an de la protestele din faţa hotelului Intercontinental? Iată că totuşi există fiinţe vizitate de un asemenea proces de degradare. Noapte bună, România!

Citit 601 ori Ultima modificare Luni, 14 Ianuarie 2013 16:20

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.