Sistemul căruia i se luxează de noi

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Se întâmplă în România. Tot mai des, din păcate. O fetiţă de patru ani s-a dus până dincolo din cauza unei luxaţii. De fapt, din cauza medicilor cărora li s-a luxat de luxaţia fetiţei. Cam aşa se manifestă sistemul de sănătate din România: mimează luxaţia faţă de proştii care contribuie. Am zis sistemul, nu acei medici cărora le pasă. Cunoaşteţi povestea cu pădurea şi uscăturile? Eh, din nefericire, sistemul medical românesc face tot posibilul ca orice mlădiţă să se transforme în vreasc.

* După lupte seculare care au durat câteva zile, Victor Ponta acceptă că mult prea comentata clasă pregătitoare trebuie să rămână la şcoală. Luni declara că ea se va întoarce la grădiniţă. Pe cuvânt, asta-i atitudine de traficant de carne vie.

* Patronul cabaretului Moulin Rouge a fost învins la 83 de ani. E după Sergiu Nicolaescu, în lumea drepţilor, dacă nu cumva a prins acelaşi vapor către poarta Sfântului Petru. Omul chiar are de ce să regrete moartea: îi rămâne cabaretul singurel. Dacă ar fi fost un pensionar român, cu 300 de lei pe card (asta-i culmea, să-ţi dea card pentru mărunţişul intitulat pensie!), vecinii ar fi zis că „e bine că l-a strâns Dumnezeu, că se chinuia săracul”.

* A apărut o nouă gripă, e vorba despre gripa americană. Şi asta e mortală, e precum gripa aviară, aia porcină... Adică trebuie să te vaccinezi, să dai o grămadă de bani ca să mănânce şi industria farmaceutică un cozonac. Deşi, dacă i se zice „americană”, gripa asta ar trebui să se ia abia dacă te impui la Loteria Vizelor. Or eu n-am jucat, n-am câştigat, fie-mi drumul spre farmacie imaculat.

* Este oficial: parlamentarii vor primi câte 4.000 de lei lunar pentru cazare. Păi, cu banii ăştia îşi vor putea caza şi secretara, ca să nu zic ce i-ar mai putea face. Săracii, cu 4.000 de lei nu cred că vor găsi un acoperiş nici la garsonieră.

* Elton John este iarăşi mămi..., ăsta, tată. El şi iubitul său, David Furnish, au beneficiat iarăşi de serviciile unei mame surogat, iar casa li se umple cu încă o cocuţă. Ce-mi plac cuplurile care fac copii, copilul îţi luminează viaţa. Bine, şi asta tot cu lapte praf va creşte, că pe baza bustului lui Elton...

Citit 551 ori Ultima modificare Miercuri, 16 Ianuarie 2013 16:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.