"Poziţia copilului" Dani Oţil

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Într-o perioadă în care ai noştri n-au mai coborât după nada vânătorilor de pijamale îmblănite, ne-a picat în plasă ditamai Ursul de Aur de la Berlin. Călin Netzer, regizorul filmului „Poziţia copilului”, merită aplauze bărbăteşti. În timp ce unii s-au remarcat printr-o întreagă carieră cel mult la nivelul membrului inferior al mamiferului evocat, Netzer a luat ursul cu totul. Jos pălăria!

* Titlul peliculei „Poziţia copilului” reclamă o revenire grabnică în România a nenorocitului de Kurt Treptow. Sper să mă înşel, iar derbedeul să fie după săpun printr-o pârnaie plină de caractere musculoase...

* Am impresia că fostul premier Emil Boc n-ar fi departe de scenariul lung-metrajului premiat la Berlin. În relaţia cu Traian Băsescu, Milică a fost de fiecare dată nevoit să adopte „Poziţia copilului”.

* Pare-se că şi Mihaela Rădulescu, o purtătoare de sânge nobil a neamului (altfel nu se explică şederea îndelungată a moldovencei la Monte Carlo), este zilnic preocupată de „Poziţia copilului”. Hei, nu vă gândiţi la prostii, Dani Oţil e încă mic!

* Petroglifele Kangjiashimenji, sculpturi în basorelief în bazalt roşu, descoperite în regiunea chineză Xinjiang, în anii ’80, de arheologul Wang Binghua, ar ascunde cel mai vechi film pornografic din istorie. Deşi noţiunea de film este în acest caz suprarealistă. Desenele astea neruşinate ar avea cam o mie şi ceva de ani. Carevasăzică, pentru a-şi ţine odraslele departe de obscenităţile din piatră, adulţii acelei vremi au aşteptat inventarea ceasului ca să ştie când este 12 noaptea. Evident, pentru a le urmări în linişte, cu suc acidulat şi pop-corn.

* Manelistul Mădălin Voicu, de meserie parlamentar, este de multe ori strident. A reuşit şi zilele trecute să sară calul (da, pe ăla din lasagna britanicilor): „Preoţii sunt nişte derbedei, în frunte cu patriarhul.” Uau! Încă o dată: uau! Mădăline, într-o ţară doldora de religioşi fără simţul umorului, ai fi fost linşat pe loc! Nu zic că domeniul pomenit de matale conţine numai fete mari, ci dimpotrivă, dar mi-e teamă că derbedei mai soioşi decât în Parlament nu există.

Citit 954 ori Ultima modificare Duminică, 17 Februarie 2013 12:08

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.