Carne de cal şi la bordel

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Băsescu a făcut plasare de produse în direct la o oră de mare audienţă. Preşedintele a spus că PDL-ul de astăzi seamănă izbitor de mult cu FSN-ul. Ar vrea politicienii oranj! Păi Frontul Salvării lu’ Peşte a creat PDSR, apoi PSD, tot felul de nenorociri... Au inventat şi pedeleii ceva ca să merite o asemenea comparaţie?

* Acelaşi locatar de la Cotroceni şi-a dat cu părerea şi despre profilul Elenei Udrea. Profilul îmbrăcat. „Va deveni un politician de forţă, dar să-şi ia poşete mai ieftine”, a comentat marinarul. Cu alte cuvinte, şi-ar dori ca blonda să fie mai neam de traistă.

* Steaua a jucat în Liga Europei cu Ajax, echipa din oraşul ăla plin de curve în vitrină. Ai noştri au pierdut cu 2-0 şi nici nu s-au lipit la vreo bucată de carne prin Cartierul Roşu. De când cu scandalul britanic mirosind a lasagna, s-or fi temut să nu dea de carne de cal şi la bordel. A, mă iertaţi: cică a prestat şi CFR Cluj la Milano, dar presa sportivă din România a scris doar pe cant despre treaba asta. D-aia crezusem că numai o echipă...

* Apropo de Milano. Se zice că românii sunt cam cei mai avizi cititori din celebra metropolă italiană. Cititori de carduri, fireşte. Sunt mai multe metode de a le citi p-ale localnicilor astfel încât în momentul în care macaronarul ajunge la ATM să-i zică robotul „ragazzo, soldul e zero, mânca-ţi-aş”.

* La o casă de amanet din Craiova s-a lăsat cu jaf. Un jaf de atacator, ce naiba să iei pe ceaţa asta economică? Olteanul îşi duce la amanet cel mult prazul din bătătură.

* Elena Udrea ţine să ne distreze pe cinste la final de săptămână şi anunţă că Emil Boc ar putea fi candidatul PDL la preşedinţia României. Vorba celui mai bun prieten al meu: Boc ar reprezenta atunci răul cel mai mic, teorie fără de care n-a existat niciun scrutin în ţara Mioriţei.

* Năstase Adrian propune de după gratii introducerea taxei pe pâine. Ehei, câte înjurături o să-ţi iei, Bombo, în caz că sugestia ta va fi luată de bună de Guvernul USL... N-o să-ţi ajungă săpunurile!

Citit 742 ori Ultima modificare Vineri, 15 Februarie 2013 15:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.