El-Zorab, carne proaspătă

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Aprecierile lui Ponta şi Antonescu la adresa lui Johannis pot fi catalogate, la fel de uşor, ca declaraţii care favorizează canibalismul. Mai ales pe timp de criză alimentară... „Primarul Sibiului ar fi bun atât de preşedinte, cât şi de premier”, au spus cei doi consumatori de barbecue politic. Nu mă pricep la reţete, urăsc cărţile de bucate, deci nu ştiu ce s-ar pune în tigaie pentru ca nenea Klaus să iasă ce vor Crin şi Victor. Bănuiesc însă că presară şi un potenţiator de gust cu miros de digestie întârziată.

* În restaurantele şi fast-food-urile din Bucureşti a fost găsită o importantă cantitate de carne potcovită. Aşadar, calul este prezent cu desăvârşire în alimentaţia noastră, deci avem o vină şi în cazul ADN-ului preparatului britanic. Despre lasagna este vorba. Cărniţa de El-Zorab ar trebui trecută pe lista alimentelor de bază ale românului, adică lângă ouă, lapte şi prosciuto.

* Cântăreaţa americană Lady Gaga, cunoscută pentru extravaganţă în formă continuată, este şocată după ce în muşchiul şi antricotul pe care le poartă sub formă de obiecte vestimentare a fost găsit şorici de cal. Păi, se poate aşa, maestre Măcelaru?

* Andrei Năstase este revoltat: „Tata putea să fie astăzi acasă, este tratat diferit”. Da, are dreptate. Cam e tratat cu fundul.

* Doi deputaţi PNL din Botoşani au vrut să reinventeze şmecheria angajându-şi reciproc copiii pentru a nu fi acuzaţi de conflict de interese. Evident, nimeni nu s-a prins... Aiurea! Puneţi-vă, bă, şi furaţi ca lumea, că ne faceţi de râs!

* Baba Vanga a anunţat că vor urma încă 1.000 de ani de pace şi bunăstare pe Terra. E clar, a-nnebunit şi Baba! Ce-o însemna pentru ea bunăstare, când planeta e plină de înfometaţi cronic? Nu mai zic că porumbelul păcii a fost deja sodomizat.

* Liviu Dragnea îi ia apărarea lui Antonescu: „Nu e un chiulangiu, se trezeşte devreme şi munceşte mult.” Serios, a face ochi pe la 1 şi ceva, după-amiaza, chiar e devreme.

Citit 927 ori Ultima modificare Joi, 21 Februarie 2013 16:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.