Preoţii încheie şi poliţe RCA?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Crin Antonescu i-a făcut nesimţiţi pe jurnalişti. Nu contează contextul şi nici tonul folosit. Ideea este că revoluţia bunului simţ, un lapte bătut ideologic lansat acum un an şi ceva, s-a împuţit de mult. Sau, ca să fiu corect politic, şi-a modificat proprietăţile organoleptice.

* Un deputat UDMR propune ca preoţii să poată încheia şi căsătorii civile, nu numai pe cele religioase. Este o idee-parfum. N-ar fi rău ca părinţeii să meargă chiar mai departe: să încheie şi poliţe RCA, să schimbe roţile de vară cu cele de iarnă, să depaneze televizoare, să vândă bilete la meci şi să pună muzică în discotecă. Ce, cutia milei nu-i bună şi la service?

* Cum şi-a motivat Reghecampf jucătorii pentru returul cu Ajax... Chiar, cum? Încercam să redau un titlu tocit ieri de întreaga presă românească şi, deodată, mi-am pus întrebarea dacă e nevoie de aşa ceva. N-ar putea şi Ponta să folosească metoda pentru a-şi capacita echipa guvernamentală? Nasol este că Executivul României n-are misiunea Stelei, aceea de a întoarce scorul de 0-2, ci un diagnostic ceva mai grav: un 0 - 100000!

* Apropo de Steaua. Mioriticul Gigi Becali a declarat la finalul jocului de joi seară că l-a calificat Hristos. Nu Latovlevici sau Chiricheş, nu Meme Stoica, ci Mesia însuşi. UEFA l-a auzit, şi-a mai aruncat o dată privirea pe lotul bucureştenilor şi nu l-a găsit pe Hristos: carevasăzică, steliştii ar putea fi descalificaţi pentru utilizarea unui jucător neeligibil.

* Duminică avem Dragobetele, o sărbătoare pentru cei deposedaţi de libido. Altfel, exact ca-n cazul Valentine’s Day, nu înţeleg cum ai putea serba o zi inventată pentru amor. Bine că n-a apărut şi sărbătoarea basculării găleţii de gunoi la ghenă! Prin urmare, vă urez un Dragobete pe cinste, de la a patra silabă încolo.

* Directorul general al Tarom spune că măgăoaia pe care o conduce nu-i sexy pentru investitori, adică are pierderi uriaşe. Bine zis, dragostea trece mai întâi prin buzunar, şi nu-i vorba despre vreo anomalie anatomică...

Citit 930 ori Ultima modificare Vineri, 22 Februarie 2013 15:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.