Păcăleala cu filtru, mai scumpă

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Inna – o vedetă de staniol cu mai mare trecere peste duty-free-urile din vamă, decât în ţara de baştină – a falsat cu simţ de răspundere la FOTE 2013. Iertaţi-mi acronimul aflat pe buza vulgului, dar aşa e textul! Fătuca, remunerată cu 10.000 de euro pentru 45 de minute de lăilăilăiuri, şi-a cerut scuze în mod public pentru că a siluit cu cruzime urechile asistenţei. „De data aceasta, recunosc, nu mi-a ieşit”, a susurat gutuia dată cu rimel, însă rimel rimează cu portofel. A luat zece mii de bătrâne, a mimat poziţia ghiocelului şi merge mai departe. Data viitoare va FOTE şi alte fonduri publice. Dacă asta-i cântăreaţă, Maria Tănase ce-a mai fost?   
* Primarul sibian Klaus Johannis a fost transferat de PNL. Bine că nu mai e Gigi Becali în partid! S-ar fi lăudat că el a făcut transferul la palat şi i l-ar fi dat pe bileţel lui Reghecampf să-l bage pe teren la returul cu Ajax Amsterdam...
* De la 1 aprilie se vor scumpi iarăşi ţigările. Poanta cu păcăleala de 1 aprilie e de mult fumată şi am impresia că e fumată fără timbru, nici măcar d-ăla de Republica Moldova. Tutunul de după e într-o mare depresie.
* Profesorii unei şcoli din Arad poartă uniforma elevilor pentru a-i determina pe aceştia să o poarte. Cu alte cuvinte, dascălii acestei unităţi de învăţământ au adoptat „Poziţia copilului”.
* Româna este a doua limbă vorbită din Marea Britanie. Adicătelea, imediat după „God save the Queen” vine sintagma „Şase, gaborii, mânca-ţi-aş!”.
* Precupeaţa cu poze în Playboy, Rocsana Marcu (e singura Rocsană cu cs, nu cu x) este acuzată că s-a prostituat în Statele Unite ale Americii. Ea, nu şi nu. OK, înseamnă că a fost confundată cu altcineva, ea, de fapt, are rubrică în Dilema Veche.
* Angelina Jolie îşi cam bate joc de bărbatu-său Brad Pitt, căruia zice-se că i-ar fi spus că nu e la fel de bun la pat precum Colin Farrell, unul dintre foştii săi iubiţi. Huo, Angelino! La fel o fi fost traumatizat şi Adelu Năstase. D-aia...

Citit 1062 ori Ultima modificare Miercuri, 20 Februarie 2013 16:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.