Emma Năstase şi baroneasa

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Baroneasa a fost vizitată ieri de... Mă iertaţi, am încurcat un pic savonierele. De fapt, Bombonel a primit la Jilava vizita baronesei Emma Nicholson, fost raportor în Parlamentul European. Ce coincidenţă! Şi lui Adelu, după gratii, i se zice tot Emma...

* Dac-ar fi să respectăm realităţile politice, Năstase ar fi trebuit să fie vizitat de Michael Guest, fost ambasador al Statelor Unite ale Americii în România. Și unul, şi celălalt au pretenţii când vine vorba de amor.

* Ex-premierul României ştia foarte bine că azi-noapte urma o nouă gală a premiilor Oscar şi avea nevoie de încă un artificiu tehnic, o înfloritură care să-i mai spele imaginea. Doar n-o să credeţi că madam Nicholson nu mai putea de dorul latifundiarului de la Cornu.

* Crin Antonescu, reales, la al nu-ştiu-câtelea congres! Aproape că-mi dau lacrimile de emoţie când văd câtă democraţie a plutit deasupra lucrărilor acestui eveniment desfăşurat în weekend. PNL, adică Partidul Naţional Liberal, a avut un singur candidat la funcţia de preşedinte – doar aşa se întâmplă în formaţiunile cu libertate de gândire şi exprimare, nu-i aşa? – şi l-a ales cu 103 la sută din voturi. Mă rog, a fost greşeala celor care au numărat, dar ce mai contează? PCR-ul ar fi mândru de acest scor de maidan.

* Prezentatorul TV Robert Turcescu s-a calificat în finala Eurovision România cu piesa „Un refren”. Oare l-o fi votat şi me(ga)lomanul Băsescu?

* De Dragobete ni s-a inoculat să ne sărutăm româneşte. Fâs! Mi-aş fi dorit quelque chose franţuzesc, doar se ştie că produsele dâmboviţene nu sunt rezistente.

* Găbiţa Firea a fost aleasă în funcţia de preşedinte al PSD Ilfov. Florentin Pandele, bărbatu-său, a fost uns vicepreşedinte. Carevasăzică, biroul de conducere al social-democraţilor ilfoveni îşi permite să pună filiala la cale şi în pijamale/furou.

* Omul de afaceri Ion Ţiriac are două veşti, una bună şi alta rea. Aia proastă e că nu scăpăm prea curând de criza economică şi că, implicit, vin vremuri tot mai nasoale. Cea bună e că fostul tenisman are în continuare trecere la fetele tinere.

Citit 969 ori Ultima modificare Duminică, 24 Februarie 2013 15:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.