Sanchi şi de la Helsinki

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Băieţii de la Helsinki ne-au trântit un mare sanchi în povestea cu intrarea în Schengen. Deci nu numai Germania se uită chiorâş la paporniţele mioritice, trebuie să negociem şi cu Finlanda. Băi, nu le-a zis nimeni că Nokia s-a cam dus la vale?

* Incredibil! După ce mam’zela Bijou a cântat fără chiloţi într-o emisiune a televiziunii naţionale, am aflat că vedeta Inna a cântat fără voce într-un spectacol peste hotare. Nici nu ştiu ce să aleg: bikinii lipsă sau vocea nexam...

* Prim-vicepreşedintele PDL Mihai Stănişoară a trecut la PNL. La fel procedase anul trecut şi Sorin Frunzăverde. Blago, buldogule, ne mai ţii mult, mă?

* Din Iaşi vine informaţia că violatorul cu pămătuf a scăpat de pârnaie. Bine, veţi spune, şi unde-i gluma? Păi, nu-i nicio anecdotă: există un nene de 52 de ani care a încercat să facă amor cu forţa în compania unei domnişoare. Ăsta, amorezatul, când şi-a dat jos brăcinarii, a lăsat să i se vadă ditamai pămătuful prins de organ. Şocant, nu-i aşa? Iată că Moldova nu stă bine numai la capitolul libidou, ci şi la imaginaţie. Nenea ăsta din dulcele târg poate fi premiat pentru patentul „viol cu de toate, raz, tuns şi frezat”.

* Prăjiturile Ikea ar conţine nu-ştiu-ce bacterii care frecventează materiile fecale. Avem însă o altă problemă: guru Bivolaru întreabă la Radio Erevan dacă produsele de cofetărie de la Ikea nu merg şi stropite cu ceva.

* Comisarii de la Protecţia Consumatorului au găsit cornuri expirate şi chiar mucegăite care urmau să ajungă la elevii mai multor şcoli din Cluj. Vedeţi, mai bine se făcea comandă la nişte cornuleţe de la Ikea. Măcar bacteriile alea nu-s ieşite din garanţie.

* Succesorul lui Hugo Chavez, preşedintele decedat al Venezuelei, este un fost şofer de autobuz. Măcar are experienţă, exact ca Traian Băsescu, fost marinar. Chiar dacă uneori vocabularul de autobază nu le coafează imaginea.

Citit 1277 ori Ultima modificare Miercuri, 06 Martie 2013 16:11

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.