Vosganian şi Vicoveanca

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Varujan Vosganian, alias ministrul Economiei, are o versiune originală cu privire la mulţimea de eroi naţionali care trebuie stimaţi şi când sunt în adormire. „Să fim mândri de Sofia Vicoveanca şi de Hagi, dar şi de industrie!”, spune armeanul care a ratat la mustaţă alipirea Irinei Loghin de fraţii Karamyan care au jucat pe la Rapid şi Poli Timişoara. Chiar, eu mi-aş dori să fiu mândru de Fuego şi de clanul fotbalistic Nunweiller. Se poate?

* Dacă marele Gheorghe Hagi a spus că „trebuie să fie bine ca să nu fie rău”, este obligatoriu ca şi Sofia Vicoveanca să umble pe text. De pildă, ar putea cânta următoarele: „Bat pământul fără milă, ca să nu-l bat dominată de compasiune.”

* Andrei Plăcintă, băiatul lui maică-sa, a fost condamnat ieri la patru ani şi jumătate de închisoare cu executare. Evident, mai există o instanţă, deci situaţia se poate schimba. Dar dacă fi-va să intre, băieţii de dincolo au pretenţia să dea de o Plăcintă fierbinte...

* Zice-se că mezelurile ucid unul din 30 de oameni. Ceilalţi 29 sunt răpuşi de fast-food.

* Pentru a concerta în Brazilia, cantautorul britanic Elton John pune condiţii inimaginabile: vrea cameră separată pentru a-şi depozita colecţia de ochelari. Şi eu care credeam că pentru el mai important este monoclul...

* Liberalul Mihăiţă Calimente se ia de freza finlandezilor. Finlandezii sunt cetăţenii acelei patrii care, imediat după Olanda şi Germania, ne-au zis pas vizavi de intrarea în spaţiul Schengen. „Mâncătorii de reni se tem că venim să le tundem renii?”, s-a întrebat ironic şi retoric Calimente. Nea Mihăiţă, calimentează-te, n-am fi ajuns niciodată să gâdilăm sauvage caii-putere ai lui Moş Crăciun! Noi am fi tras mâţa de coadă şi dacă ne-ar fi primit ăştia în spaţiu.

* Conform unui studiu, femeile sunt şocant de tolerante faţă de violenţa domestică. Iată de ce trebuie să le iubim, mai ales astăzi, de 8 Martie! Vă pupăm!

Citit 596 ori Ultima modificare Joi, 07 Martie 2013 16:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.