Papa-i Marinaru’

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Fum negru pe hornul Capelei Sixtine de la Vatican. Au pus cardinalii cauciucurile de iarnă pe foc sau gătesc la soba de teracotă? Prima tranşă de fum s-a risipit marţi seară, a doua a ieşit ieri dimineaţă... Haideţi cu fumul ăla alb, ca să avem şi noi ce comenta!

* Dacă întrebi românii cine-i Suveranul Pontif după cele două referendumuri ratate de USL, ei îţi vor răspunde franc: „Papa-i Marinaru’!”

* Zice-se că lumea este stresată rău până la aflarea numelui noului Papă, creştinătatea este în joc de glezne. Aiurea! Eu cred că, de când cu fumurile de la Vatican, cei mai nerăbdători să se încheie scrutinul sunt băieţii de la ISU. Adică pompierii.

* Avem un nou scandal alimentar. După lasagna de vită cu carne de cal şi laptele dotat cu aflatoxină, am exportat în Germania nişte carne toxică de curcan. Cel puţin aşa zic nemţii. Adicătelea, ne-au dat ignore în cazul Schengen, iar acum încearcă să-şi justifice decizia...

* Germania nu cunoaşte realităţile mioritice - aproape toţi curcanii noştri sunt toxici. Mai ales cei care te trag pe dreapta aparent fără motiv.

* Cehia susţine aderarea României la spaţiul Schengen. Iată, aşadar, nu suntem singuri în tentativa de a trece paporniţele în perimetrul în care nu trebuie să arăţi buletinul sau paşaportul! Sau poate că ministrul de Externe de la Praga a spus ceva de genul „suntem de acord ca Bulgaria să intre în spaţiu”.

* Ieri a fost ziua serenisimului Bivolaru. E vorba despre nenea căruia i se mai spune şi Guru, ăla cu şuşu din plin. I-aş zice la mulţi ani, dar m-aş şi abţine. Micţiunea mea se termină aici.

* Vine codul galben de ploi, ninsori şi vânt în toată ţara. Bine că pe 1 şi 8 Martie au dormit istericalele astea ale naturii...

* Parlamentarii europeni n-au interzis pornografia pe internet, aşa cum se preconiza. Ufff, ce uşurare! Vă daţi seama că n-aş mai fi putut urmări cu Mozilla „Acces direct” şi nici emisiunea lui Măruţă.

* Chinezii au inventat tricoul cu centură de siguranţă. E desenată pe obiectul vestimentar pentru a păcăli agentul de circulaţie. În România situaţia e şi mai hazlie: maşina Oanei Roman are şi airbaguri.

Citit 1350 ori Ultima modificare Miercuri, 13 Martie 2013 16:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.