Adio, cârnaţilor! De Pleşcoi

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Ne-a rămas gulaşul în gât, de fapt am regurgitat şi urmarea n-are rost s-o mai întind pe hârtie. Pădurea Letea mi-ar fi recunoscătoare... Ideea este că ne-am aprins iarăşi ca fraierii, ne-am dorit din suflet să-i căpăcim pe vecinii noştri din Schengen, dar am jucat ca nişte intruşi ai fotbalului. A fost 2-1 pentru unguri, iar în prelungiri tabela s-a stricat, fiind nevoită să înghită un 2-2 absolut idiot. De ce idiot? Din trei motive:

1. La cum am prestat cu mingea în faţa unui adversar de Divizia B, meritam să fim cotonogiţi. Un 3-0 ar fi fost perfect;  

2. În cazul unei înfrângeri, Piţurcă n-ar mai fi putut declara că „am jucat bine pe alocuri” şi poate că am fi asistat la o demitere, căci demisia e atât de departeee... Da, Piţi, pe alocuri, naţionala României a jucat bine: mai ales cu Argentina în ’94!

3. Madam Vica Blohina, fosta amantă a selecţionerului, prinde tupeu după remiza târzie de la Budapesta şi mi-l sună pe bretonat să-i ceară pensia alimentară pentru odrasla comună. În cazul eşecului poate că s-ar fi liniştit rusoaica şi nu l-ar mai fi tulburat pe antrenor, acesta din urmă fiind acum preocupat de înfrângerea din Olanda, de mâine seară.  

* La o zi de la decepţia din capitala maghiară, meciul intern din PDL a fost decis tot în prelungiri. De fapt, au fost lovituri de departajare, dar nu le-am văzut la TV. Blaga a învins-o pe Udrea, ceea ce înseamnă că partidul portocaliu nu mai vrea cârnaţi de Pleşcoi. Nasol ar fi însă ca în carnea de Buldog să fie găsite urme de cal.

* Mă bucur nespus de mult că Elena Udrea a încasat-o în poşeta de mii de euro. Nici prin cap nu-i trecea buzoiencei infatuate că va fi înghesuită în lift de Vasile. Venise până şi Băsescu la congres, erau întrunite toate condiţiile unei noi victorii. Numărarea voturilor i-a dat însă rimelul peste cap şi, aşa cum se întâmplă în taberele care nu acceptă eşecul, s-a cerut renumărarea. Păi, dacă n-au pus-o pe Anastase să le contabilizeze, aşa le trebuie!

* Băselu a dat dovadă – dacă mai era nevoie – de nesimţire. Deşi, sanchi, n-avea nicio legătură cu afacerile partidului, marinarul s-a arătat deranjat de faptul că Ileana a ieşit a doua. „Adio, PDL!”, a spus apoi Traian, căruia i s-a mai luat o jucărie. Marinerule, ia-ţi ATV-ul şi dă-te prin nordul Moldovei, că a nins iarăşi!

Citit 738 ori Ultima modificare Duminică, 24 Martie 2013 15:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.