UE, ia-ne şi eolienele de sub pătură!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Adevărat a-nviat! Este greu să mai negociezi cu umorul de vreme ce ăştia de la Europa vor să ne confişte toate apucăturile proaste, căci micii nu sunt decât nişte invenţii nesănătoase. Plini de carbonaţi de sodiu, lasă-i, nene, aşa, că nouă aşa ne plac! Mâine-poimâine vom rămâne şi fără scărpinatul în nas şi-n dos, manele, lala band, violenţă domestică şi alte românisme. UE, fată, sunt ale noastre, nu ne confisca şi eolienele de sub pătură!

* Bombonel consideră că Iisus a fost răstignit în urma unui act considerat astăzi democratic. Dacă nu m-a luat prea tare şpriţul de Paşti, înţeleg că fostul premier forţează o blasfemie, nişte similitudini între crucificarea lui Hristos şi îmbălsămarea sa cu fularul Burberry. Adelule, abia acum îmi dau seama că mai bine te-ar fi prins o eşarfă.

* Loteria Naţională s-a rugat iarăşi la Dumnezeu ca să se ajungă de Paşti la o sumă colosală. Românului de rând i-a fost greu să aleagă între împărtăşanie şi joker, smerenie şi extragere. Cele şase norocoase au fost suflate afară, dar nici acum n-a câştigat nimeni. Poate la Paştele cailor, când potul va fi şi mai mare.

* PF Daniel i-a dojenit pe credincioşii care n-au stat la slujba de Înviere până la final. Normal, Trinitas TV, proprietatea sa, a fost nevoită să mai retragă din cameramani ca să nu se vadă pe micul ecran locurile goale de pe Dealul Patriarhiei. Ca patron de televiziune, Prea Fericitul are dreptate...

* Despre Crin Antonescu s-a scris că ar fi petrecut sărbătoarea pascală la mănăstirea Voroneţ, acolo unde ar fi ajuns cu un elicopter. Preşedintele Senatului neagă vehement această variantă şi spune că, dimpotrivă, a rămas în Bucureşti. Numai aşa se explică de ce Antonescu vede în Înviere trezirea din somn după trei zile de chill-out.

* Americanii au inventat cămaşa care nu necesită spălare şi nici călcare. E obiectul vestimentar pe care-l visează orice burlac şi orice bărbat certat cu nevastă-sa. Şi, totuşi, urmele de ruj de pe guler trebuie înlăturate în vreun fel.

Citit 761 ori Ultima modificare Luni, 06 Mai 2013 14:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.