Românii votează câini. Din 1990 încoace

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Finala emisiunii „Românii au talent”, un show promovat cu forţa pe toate căile, a confirmat ipoteza conform căreia cei mai talentaţi români ar fi nişte câini. Mai este cazul să vă spun că-mi plac foarte mult emiţătoarele de ham-ham-uri, dar că le ador în curte, nu la bloc? Nu, ar însemna să mă acuz, ideea e că, înainte de căţeluşi, iubesc oamenii. Revin la subiect: trei potăi care au ţopăit printr-un cerc au fost votate cu şapte mâini de poporul din spaţiul carpato-danubiano-Ponta pentru care orice om de treabă are patru picioare. Cui i-a mai păsat de ceilalţi concurenţi chiar foarte dotaţi? Ş-apoi, dacă nu ştim noi că maidanezii mioritici sunt foarte talentaţi, cine? Cum fac ei mărgele moi pe asfalt, bucăţele proaspete de halva, măslinuţe aburinde, ciocolăţele cu 95 la sută cacao... Dar şi câinele de apartament are acest talent: trânteşte ditamai excrementul în mijlocul drumului, iar stăpânul îl soarbe din priviri şi-l laudă în gând cam aşa: „Ce frumos se mai eliberează la burtă în spaţiul public, mânca-l-ar tata să-l mănânce!”

* Mi-aş dori ca şi cetăţenii de la bloc să aibă niscaiva talent atunci când, cu măturică şi făraş, strâng vestigiile digestive ale camarazilor de apartament.

* Aşadar, omul trebuie să se califice pe postul de cel mai bun prieten al câinelui, omul a devenit un membru oarecare al şeptelului, nu invers. Cât de greu le-ar fi fost românilor dacă în finala de la „Românii au talent” ar fi existat şi un număr cu pisici!

* Românii votează câini. Nu vreau să lezez adorabilele animăluţe, dar aşa se întâmplă din 1990 încoace, fie că este vorba de alegeri generale sau locale.

* Conform unui studiu recent, patru milioane de români fumează zilnic. Nu se spune în studiu câţi dintre compatrioţi negociază cu pipa de după...

* Anda Adam, o cântăreaţă de la noi, este de părere că a te droga nu-i un lucru ieşit din comun. Desigur, mai ales când trebuie să ai succes în fiecare zi, la fiecare concert. La Anda alta-i problema, şi anume cântatul.

Citit 1105 ori Ultima modificare Duminică, 12 Mai 2013 15:53

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.