Fumatul provoacă şi cacofonie

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Fenomenul „Free Gigi!” ia amploare pe Internet. Totuşi, mi se pare că avem o problemă: corect se scrie „Three Gigi!”, nene...

* Şi mai avem o mare bubă. Cum este posibil ca mai toate căpeteniile statului - mă refer la premier, şeful Senatului, alţi parlamentari - să-şi declare fără jenă solidaritatea cu Becali? Ultima instanţă i-a pus eticheta de infractor, individul a fraudat statul, deci nu te poţi ţine de gât cu el, chiar dacă homeleşii şi băieţii care vin cu sorcova de Crăciun plâng după personajul din Pipera. Mai lăsaţi-o p-asta cu sensibilitatea în faţa camerelor de luat vederi! Ponta, Antonescule, dar pe fraţii Cămătaru de ce nu-i căinaţi, mă?

* Apropo, dar cu Babiuc ce-aveţi, băi politicienilor? Ăsta chiar e dintre voi, e fost mare om politic şi are şi o vârstă. Mai degrabă ar merita mângâiat fostul ministru al Apărării, nu Gigi. Pariez că populaţia votantă nu-l deosebeşte pe Babiuc de Cioflină, cel de-al treilea implicat în dosarul terenurilor. Probabil din acest motiv nu se complică niciun demnitar să le facă AMR-ul.

* Ministrul Educaţiei doreşte ca toate absenţele elevilor să fie la vedere, pe Internet. Tot în spaţiul virtual sunt disponibile şi activităţile aflate în strânsă legătură cu instituţia chiulului, şi anume păruielile, bumbăceala şi ce se mai poate întâmpla în toaleta unităţii de învăţământ. Da, e inclusă şi ţigara de după.

* Sunt nefumător, dar zilele trecute mi-am aruncat privirea pe aşa-numitele poze şocante de pe pachetul de canceroase. Într-adevăr, aceasta era boala promovată de ambalajul de cuie pentru plămân, cancerul. Dar nu oricum, ci printr-o banală greşeală de limbă: „Fumatul provoacă cancer pulmonar.” Ca adversar redutabil al tutunului, nu pot să nu remarc că fumatul provoacă şi cacofonie în formă avansată.

* Vibratoare, un aparat mecanic şi obiecte din lemn folosite în scopuri sexuale, dar şi un duş în formă de falus se numără printre probele primite de instanţa supremă în dosarul lui Gregorian Bivolaru. Şi cică să nu te prezinţi la termenul stabilit de instanţă...

Citit 754 ori Ultima modificare Joi, 23 Mai 2013 14:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.