Urme de babă în celulă

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* După carantina de 21 de zile de la Rahova, Becali va fi transferat chiar în celula încălzită până mai ieri de Bombonel la Jilava. Fiind devorator de politică dâmboviţeană, nu pot uita că la alegerile din 2004 lui Năstase i se zicea Ursul. Eh, ce urme va găsi Gigi în celula lui Adelu? Corect, urme de babă! Că va intra Babiuc înaintea lui...

* Apropo de Babiuc, colegul de celulă al patronului Stelei. Dacă-i rupe nasul în fiecare seară latifundiarului din Pipera, înseamnă că a făcut box sau că-i scapă ceva?

* Gigi vrea după gratii televizor, un DVD player şi o cafetieră. Ce înapoiat, mai upgradează-te, patroane! De BluRay, 3D şi termoplonjor n-ai auzit?

* Nenea Mittal, proprietarul chestiunii încă fumegânde din coasta Galaţiului, îl ameninţă pe Victor Ponta că-şi va împacheta jucăriile care încă n-au fost duse la fier vechi şi se va duce. Nasol, cum să se închidă combinatul? Asta se întreabă de zor premierul României. Indianul i-ar fi turuit ceva despre condiţiile economice, taxe şi alte alea, dar eu cred că motivul renunţării este altul. Ce credeţi, Lakshmi n-a auzit că ieşeanca Iulia Vântur i-a luat minţile celebrului Salma Khan de la Bollywood? Păi, nu ne jucăm.

* Panică mare la Craiova, acolo unde un cartier a fost invadat de bărzăunii asiatici. Hei, Monicuţa, stai, bre, liniştită, nu s-a referit nimeni la Mr. Pink!

* Apropo de boli şi insecte sofisticate, la Brăila există suspiciuni de meningită West Nile. Aiurea, la Brăila există Chercea şi Vidin, nu West Nile.

* Coabitare doar cu Victoraş? Nţ! Se poate şi cu Crinuleţ. El însuşi s-a trezit ieri spunând că nu exclude o eventuală numire a lui Băsescu în funcţia de premier. Asta în caz că Antonescu ar ajunge preşedintele României. Adică, dacă Traian a înghiţit până la urmă ditamai porcul, de ce să nu facă şi şeful liberalilor dragoste cu un aspirator? Nu vă minunaţi, au mai existat cazuri.

Citit 941 ori Ultima modificare Miercuri, 22 Mai 2013 15:49

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.