Nuplecabilitate pentru Gigi

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Victor Piţurcă a luat un an cu suspendare în Dosarul Valiza. Fosta lui amantă, Vica Blochina, care i-a turnat şi un copil, zice că testul DNA trebuie repetat.

* Naţionala de fotbal a României a bătut prieteneşte selecţionata statului Trinidad Tobago cu 4-0. Singurul calificat după acest joc de verificare este însuşi selecţionerul, condamnat să afirme că echipa sa a întâlnit un adversar puternic. Piţi, tu să fii sănătos, bine că nu dai de altfel de oponenţi prin peluza de la Rahova!

* Relu Fenechiu, ministrul Transporturilor, anunţă senin că în ultimii patru ani au dispărut o sută de vagoane aparţinând asociaţiei non-profit-găuri-la-greu CFR Marfă. Wow, propun să-l botezăm pe jupânul de la ministerul Locomoţiei, merită apelativul de Relu Fachiru.

* Avem de-a face cu o ipoteză halucinantă, dragii mei. Se aude că omul din Neanderthal ar fi fost clămpănit de canibalul homo sapiens. Parcă vezi că l-a halit într-o zi de miercuri, ca să fie păcatul dublu...

* Vizavi de ştirea anterioară, îmi imaginez următoarea scenă. Homo sapiens 1 şi Homo sapiens 2, într-un dialog neşlefuit, preistoric şi ca aport de metafore: „Homo 2, am auzit că omul din Neanderthal nu-i bun de nimic. / Păi, Homo 1, hai să-l mâncăm ca să vedem dacă-i bun sau nu!” Şi, uite-aşa, inadaptabilitatea la figura de stil a condus invididul studiat de naturalistul suedez Carl von Linné la omucidere, la eliminarea unei verigi inferioare în drumul istoric spre smartphone şi tigăi-minune.

* Zice-se că Gigi Becali, condamnat la trei ani şi în cazul valizei de aproape două milioane de coco, ar fi avut o mare şansă de a scăpa de pârnaie. Cum? Dacă ar fi ronţăit seminţe cu nuplecabilitate.

* Celebrul rapper Vanilla Ice, în vogă în anii ’90, s-a apucat de chestiuni mult mai serioase. De pildă, individul a lansat o colecţie de corpuri de iluminat. Jos pălăria pentru acest nene! Altul, cu succesul lui, ar fi intrat în politică pentru a conduce colecţii întregi de corpuri de fraieri.

* Caz medical incredibil: după 66 de ani, un bărbat a descoperit că este femeie. Să fie vorba despre Sir Elton John? El a împlinit fix 66 pe 25 martie...

Citit 823 ori Ultima modificare Miercuri, 05 Iunie 2013 14:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.