Salvaţi Roşia şi Brânza!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Nu există zi de la Dumnezeu (sau de la Gigi Becali, am semnal prost la GPS-ul Genezei şi asta mă bulversează) în care să nu aud/văd/citesc opinii pro-patronul Stelei. Şi anume că e om bun, că a făcut multe lucruri demne de laudă, că e un creştin de prim rang, că a dat mai mult decât a luat şi că, finalmente, face pârnaie în locul altora. OK, fiecare biped a fost dotat cu un aparat de emis opinii şi sunt de acord ca acestea să polueze spaţiul public, dar devin intolerant atunci când ignorantul ordinar o face pe agresivul în demersul firesc de a lansa o părere. Exemple, dar mici, că mă enervez iarăşi: „Băi, nea Gigi e nevinovat, trebuie să iasă afară, că a făcut bine! Nu vă mai daţi comentatori, vedeţi-vă de treabă, nu vă puneţi cu noi!” Reţelele de socializare sunt pline de bărzăuni d-ăştia incapabili să-şi ceară drepturile, dar degrabă vărsători de consoane atunci când e vorba despre nen-su Gigi. Aşa şi Râmaru era băiat de comitet: cică le dădea câte o pâine şi un kil de borş cu împrumut vecinilor de pe scară, ajuta bătrânicile să treacă strada, scotea câte un leu-doi atunci când îl vizitau cerşetorii care au un copil cu glaucom şi un altul cu pistrui. Nu omora tot timpul, ce sufletul lui! De fapt, am exagerat, e greu să compari un cioban bolnav de şmecheroză post-decembristă şi un monstru. Dar şi şmecheroza trebuie sancţionată, mai ales când spui în gura mare că ţi se rupe de DNA...

* Andreea Marin s-a despărţit de iubitul turc Tuncay Ozturk. Anunţul a fost făcut de amândoi, pe Facebook. De ce s-au separat cei doi? Probabil a gafat moldoveanca noastră. I-o fi comparat-o cu sabia lui Ştefan cel Mare, ş-apoi se ştie ce duşman a fost Fane Babanu’ pentru Înalta Poartă. Cel puţin aşa scrie în manualul de Istorie a României.

* Punem de-o campanie cu obraz? OK! Salvaţi Roşia şi Brânza lui Gigi Becali exploatând gazele de şist ale lui Victor Babiuc, colegul său de celulă! Nu de alta, dar de ce să fie numai Ţara lui Andrei?

* Vă interesează subiecte legate de Ioana Tufar, această duduiţă Nobody-certată-cu-săpunul? Cică a rămas fără iubit. Şi-o fi dat seama ăla că nici cu Mr. Proper nu va putea răzbi prin hăţişurile amorului.

Citit 811 ori Ultima modificare Joi, 06 Iunie 2013 15:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.