Casa memorială a lui Gigi de la sculerie

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Frate, ne fug moldovencele! Zâna Surprizelor e c-un turc, Iulia Vântur atârnă după indianul Salman Khan, Monica Gabor nu pare să se lase de chinezul Mr. Pink, iar Răduleasca o arde pe la Monaco. E c-un pechinez, deci nici franţuzoaica originară din Piatra-Neamţ nu-i disponibilă pentru o iubire neaoşă, mioritică...

* Un senator PSD de Vrancea a botezat biblioteca din localitatea Negrileşti cu numele socrului său. Astfel a luat fiinţă instituţia culturală „Petrică Nicolae Radu”, un fel de Casa memorială a lui Gigi de la sculerie. Iată că rămâne ceva de pe urma sa, nu-i ca alţi politicieni incompetenţi or rău-voitori. Mulţumim, domnule senator Cristian Dumitrescu, pariez că WC-ului din curtea de la ţară (nu se poate să nu deţii aşa ceva) i-ai pus un nume de sfânt!

* Vica Blochina, legendara amantă a lui Piţurcă, se laudă că a tras marijuana cu Bogdan Ionescu, alias Syda, bărbatul Elenei Băsescu. Na, şi vă mai întrebaţi de ce băiatul ăsta s-a însurat cu europarlamentara care a candidat independentă pe lista unui partid?

* S-a scumpit taxa de divorţ, face cam 500 de lei dacă alegi Primăria pentru fragmentarea căsniciei. În faţa instanţei este mult mai ieftin. Varianta cea mai simplă rămâne tot aia tradiţională: „Băi, dacă mă mai baţi mă duc la mama, să ştii! (...) Bine, nu mă mai duc, te iubesc, dar nu mai da aşa de tare!”

* Specialiştii japonezi ne avertizează că vegetatul în faţa televizorului poate declanşa cancerul pulmonar. Sper să exagereze şi ăştia, că dacă nu te uiţi, pe cine mai scuipi? Başca, a doua zi, la serviciu, ce mai bârfeşti, cu cine mai râzi şi mai ales despre ce? Dacă ai tupeul să mărturiseşti că nu te uiţi la Suleyman Magnificul, ţi se pune anatemă, devii paria societăţii. Societăţii comerciale din care faci parte.

* Ne anunţă diverse site-uri că începe Gay Fest 2013, celebrul marş al diversităţii. Curios din fire, aş vrea să ştiu când se termină.

* Aşa-zisul şmecher cu BMW care a şifonat mortal o femeie pe trotuar va fi cercetat în libertate. Normal, doar n-a dat în cap la drumul mare. Acolo unde e trotuar, drumul se îngustează.

Citit 1024 ori Ultima modificare Marți, 04 Iunie 2013 14:08

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.