Crin a închinat steagul

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Ieri m-am destrăbălat cu Mihai Răzvan Ungureanu, deşi mai bine i s-ar fi zis Marcel Ungureanu (are ceva din Marcel ăla de-a bumbăcit-o pe Alexandra Stan), iar astăzi îl iau la mână pe Mihail Neamţu, alt tinerică-bairamix care la naştere n-a scâncit „oaaa”, ca orice alt mic broscoi uman, ci „construcţii politice” şi „unificare de forţe”. Bă, de ce vă maturizaţi înainte de vreme? Iată ce pretenţie a ridicat Neamţu zilele trecute: „Traian Băsescu nu poate unifica dreapta”. Mihăiţă, ştii ce zic golanii de la mine din cartier? Că dacă-ţi unifici prea mult dreapta cu secretarul, n-o să ai succes la fete. Grijă mare!

* Ieri a fost zi de doliu naţional în memoria oamenilor dispăruţi în accidentul din Muntenegru. Taman ieri, când am serbat în paralel Ziua Drapelului, adică a fost un fel de sus-jos steagul. Flamura naţiunii s-a jucat de-a liftul sau de-a Ion Iliescu. Că numai Bunicuţa încerca senzaţii à la duşurile scoţiene...

* Folclorul spune că ieri, de Ziua Drapelului, domnul Crin Antonescu a închinat steagul.

* Propun o nouă zi de doliu naţional pentru a aduce un omagiu românilor morţi de foame din cauza politicienilor post-decembrişti. Se ştiu ei, îs făcuţi demnitari la apelul bocancilor.

* Apropo de cazul Muntenegru. Nu bănuiam să avem un ministru al Apărării atât de generos în bâlbe. Mircea Duşa a declarat că „trupurile neînsufleţite ale cadavrelor celor decedaţi vor fi transportate în ţară”. Mergea să-i dea înainte pe aceeaşi linie. Să fi zis cam aşa: „Trupurile neînsufleţite ale cadavrelor celor decedaţi care au murit şi nu vor mai trăi niciodată pentru că nu mai aveau zile vor fi transportate în ţară.”

* Guvernul României anunţă noi disponibilizări şi tăieri de posturi. Doctorul Naum Ciomu are tot dreptul să se considere victima unei concurenţe neloiale, ce bisturiul lui!

* Fosta ştiristă Găbiţa Firea discută în Parlament despre cazul Alexandra Stan. Soţia lui Pandele de la Voluntari cere, în acest sens, statistici pe marginea situaţiilor de caft domestic. Hei, nu statistica, ci dosul de palmă produce contuzii!

Citit 1030 ori Ultima modificare Miercuri, 26 Iunie 2013 15:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.