Deputaţilor, cu autocarul, mă!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Deputaţii nu mai vor să stea ghemuiţi în Nubire şi Leganze. Dacă tot e să-şi taseze coloana într-o maşină de serviciu, s-o facă măcar într-un Merţan mai acătării. Zgonea, preşedintele Camerei, anunţă necesitatea achiziţionării de 50 de aspiratoare de secretare: „Nu vrem maşini luxoase”. Domnule preşedinte, Bugatti şi Ferrari sunt bune?

* Bine, mă, nu vreţi maşini luxoase, dar nici Loganul nu vă coafează. De ce nu mergeţi voi cu autocarul?

* Fostul candidat la preşedinţie Ninel Potârcă a luat cu executare fix şase ani de pripon pentru evaziune fiscală. Omul ar putea spune că-i mâna lui Remus Cernea, unul dintre contracandidaţii săi de atunci care, de asemenea, nu puteau sări de 1 la sută. Da, mâna lui Cernea, aia care-i rămâne liberă...

* Luana Ibacka, o aşa-zisă vedetă de pe la noi, şi ziaristul Robert Turcescu au luat-o la rost pe Nadia Comăneci deoarece oneşteanca promovează margarina, o otravă pentru organism. Sunt de acord, margarina este un gunoi de aliment pe care comuniştii ni-l serveau pe post de delicatesă. Păi, untul nu exista în acele vremuri decât pentru mesele cu cinci picioare. Aşa că mi se pare o tâmpenie ca un brand uriaş al sportului să vândă poveşti de adormit (de tot) copiii pe bază de chimicale tartinabile. Luana, fosta soţie a lui Cabral (cum, nici pe el nu-l ştiţi?), i-a adresat vorbe civilizate de ocară, i-a spus să-i fie ruşine, dar şocant este că s-a trezit şi jurnalistul de la B1 TV s-o facă pe marea gimnastă cu ou şi cu oţet. Şi a făcut-o ca un cocalar de Ferentari: „I-aş da zece şuturi în fund!” Mă repet, Comăneci a greşit, îi plac foarte mult banii, sunt însă convins că urmaşul ei n-a pus nici măcar degetul pe margarină... Dar de aici până la a te erija într-un mare şuteur e cale lungă. Bre Turcescule, mare grijă la acţiunile cu finiş la posterior! Tehnic eşti, dar la Băsescu nu te-ai dat aşa de atlet.

* O biserică din Iaşi oferă locuri de parcare cu plată. Dai 5 lei, îţi laşi maşina lângă lăcaşul de cult, dar nu ţi-o păzeşte nimeni. Maica Domnului nu face niciodată tură de noapte.

Citit 853 ori Ultima modificare Joi, 27 Iunie 2013 15:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.