Secretarul lui Băse şi Udrea

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Băse rămâne acelaşi aparat de scandal, se hrăneşte cu leşurile subiectelor la modă, este acest Dracula modern care stoarce de sevă orice eveniment. Serile trecute a ieşit iarăşi pe un post de televiziune pentru a toca tot ce-i intră în malaxor. Printre altele, marinarul de la Cotroceni şi-a dat cu părerea despre Bacalaureat, altfel o chestiune banală în contextul unui sistem de învăţământ normal. Dar cum normalitatea nu poate fi definită în România, avem ce rumega. Şi zice badea Traian: „Pe vremea mea, mai rezolvai câte o treabă cu câte o secretară...” Stop! Elena Udrea i-a fost vreodată secretară?

* Îmi pare rău, oi fi obsedat sexual, dar aici pare să bată declaraţia preşedintelui. Treaba cu secretara este la ordinea zilei, mai ales când arde de nerăbdare secretarul. P-asta o ştiu de la golănaşii din cartier. Sau, mă rog, am adaptat-o ca să meargă ca unsă.

* Acelaşi şef de stat susţine că de la Năstase şi până la Ponta „se continuă a se fura prin lege”. Hopa, de unde ştiţi, domnule preşedinte-jucător? Aţi făcut anchetă, sunteţi procuror, aveţi probe? Înseamnă că şi pe timpul guvernării Boc s-a dat la blat câte ceva? Emile, ieşi din vizuină că i-a pus Victor nişte pastile în paharul de coabitare!

* Femeile social-democrate din Suceava vor curăţa şi vor vopsi veceurile aflate în curţile şcolilor din judeţ, acţiunea făcând parte dintr-o campanie de voluntariat. Ăla care a redactat ştirea a exclus noţiunea de veceu – a titrat „toaletă”. Nene, dacă privata din fundul curţii e toaletă, înseamnă că trebuie scoasă de acolo ca să nu se înece găinile în jacuzzi!

* Revin la treaba cu veceurile sucevene. Mi se pare frumos ca un partid ca PSD-ul să fie preocupat de soarta orificiilor care vin în contact cu necesităţile fiziologice, doar e partidul-mamă al întregului eşichier de după ’89. Dar de ce să facă femeile curat la veceu? Bărbaţii, ei au dus în derizoriu cea mai veche meserie din lume. OK, dacă băieţii din PSD nu vor, să-l lase pe zelosul ăla din PDL, e chiar din zonă, Flutur îi zice. Ăsta ar scrie WC cu oi, are experienţă.

* Problemă socială gravă! Mădălina Pamfile nu mai face dragoste de peste trei luni de zile. A, nu ştiu cine-i Mădălina Pamfile.

Citit 768 ori Ultima modificare Vineri, 05 Iulie 2013 18:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.