Euroii se ţin în Biblie. Ca să nu se şifoneze

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* I-aş ruga pe colegii din presa naţională s-o termine cu cea mită la Bac. M-au înnebunit, de câteva zile numai despre tărăşenia asta se scrie. Mă rog, ăia care ştiu să ţină pixul în mână, că nu toate muştele flirtează cu propolisul. Mai nou, se zice că nişte elevi din Năvodari au fost filmaţi în vreme ce strângeau şpaga pentru profesori. O tâmpenie, ăia erau banii pentru ţigări, alcool şi prezervative. Uz stric personal, să ne înţelegem...

* Conform unor calcule recente, Banca Naţională a României este cea mai profitabilă instituţie financiară din România. Eh, şi nu bate la ochi faptul că Mugurel Isărescu (aşa-i zicea maică-sa când îl chema la sandvişul cu firişoare de aur, Mugurel) rămâne în continuare una dintre persoanele cu cea mai mare credibilitate în ţară?

* Revin la faza cu Bacalaureatul. Mă strânge următoarea informaţie: proful de religie de la „Bolintineanu” care strângea mita este consilier USL la sectorul 5. Bună dimineaţa! De fapt, sărut mâna, părinte! Aş vrea ca pe marginea golăniei cu individul care ţine sutele de euro în Biblie, ca să nu se şifoneze, să-şi dea cu părerea madam învăţătoarea grevistă, aia care făcuse la mişto punguţe sub ochi... Până când au venit punguţele veritabile din partea useliştilor.

* Aş avea o întrebare şi pentru Busu şi-mi cer scuze că dau dovadă de multă agresivitate astăzi: când, Doamne iartă-mă, va veni vara şi în România? Ne-aţi nenorocit cu coduri, aţi dat cu avertismente la greu în noi, ne-aţi păcălit cu inundaţiile, apoi cu lunile secetoase. Vrem şi noi canicula noastră, vara trecută am părăsit-o pe undeva, pe la sfârşit de septembrie, iar acum, exact ca pe şlapii lăsaţi la intrarea în mare, n-o mai găsim. Nu de alta, dar plâng Jeep-urile care anul trecut, pe timpul ăsta, erau sătule de câtă plajă de litoral călcaseră, ce sistemul lor Turbo!?

* Zice-se, mai nou, că lefurile bugetarilor vor depinde numai de performanţa profesională. Pe naiba, salariile băieţilor din sistemul bugetar depind doar de sistemul privat din ţara respectivă. Dacă privatul moare, or tendinţa nu pare să fie alta (Guvernule, trezirea! Aş...), nici bugetarul nu va mai da aburi în oglindă. Ciao a tutti, 20 de milioane de colive la domnii!

Citit 570 ori Ultima modificare Duminică, 07 Iulie 2013 16:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.