Cerneo, şi eu sunt minoritar!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Comunistul basarabean Vladimir Voronin l-a făcut iarăşi cu ou şi cu vin oţeţit pe Băsescu. A spus despre el că este „o persoană despre care nu se ştie dacă este beată sau trează”. Reacţia preşedintelui României ar trebui să sune cam aşa: „Să-ţi fie ruşine, Bachus!” Se ştie că nici nen-tu Voronin nu prea duce la ureche...

* De fapt, nici nu ştim care-i ăla care cinsteşte până se Chişinău pe el, Vladimir sau Traian? Multe sunt şi legende, d-aia bănuiesc că nea Nicu Văcăroiu, şeful Curţii de Conturi, se va sesiza şi va emite un comunicat prin care îi va transmite comunistozaurului din Republica Moldova să nu-i ştirbească autoritatea. Paharul e treabă grea, numai profesioniştii pot negocia cu el până cad sub masă.

* Institutul Naţional de Statistică a reuşit să confirme o bănuială mai veche: conform recensământului din 2011, suntem mai puţini români, adică vreo 20 de milioane de bucăţi. Se aude că Şova solicită renumărarea populaţiei, Videanu a început deja numărătoarea paralelă, în vreme ce Dragnea spune ofuscat că pe decedaţi nu i-a contabilizat nimeni. D-aia am ieşit atât de puţini. În plus, Voiculescu propune ca românii din diaspora să nu fie trecuţi în statistici, iar Antonescu sugerează că restul, trei milioane de bipezi mioritici, a pierit pe timpul guvernării lui Boc. Am dat însă de dracu’ dacă în comisia de „1+1 fac 3” va intra şi Anastase... Slavă Domnului că-i în luna de miere!

* Conform statisticilor, 51,4 la sută dintre români sunt femei, adică noi, sexul vulcanizat şi zincat, formăm o minoritate. Cernea, băi Remuse, trebuie să ne aperi mai întâi pe noi, mă! Abia apoi îţi poţi vedea liniştit de unguri, gay, romi, TIR-uri cu remorcă, dropii, cărăbuşi de aprilie şi alte minorităţi.

* Vasluienii se vor bucura la auzul veştii că sunt mai multe femei pe cuprinsul patriei. Îşi freacă satisfăcuţi palmele că au destui saci de kick-boxing.

* Conform unui studiu făcut de specialiştii olandezi, somnul are un efect benefic asupra inimii şi ne prelungeşte viaţa. Acum e clar cine va stinge lumina planetei. Crin, fireşte!

Citit 707 ori Ultima modificare Joi, 04 Iulie 2013 15:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.