Tractorul, off-road-ul săracului

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Sunt un mic tractorist. Sunt posesor de permis auto, categoria B, deci voi avea voie să mă dau manager de tractor. Aşa zice Guvernul care, o dată la câteva luni, trebuie să mai facă două-trei modificări prin Codul Rutier. De fapt, haideţi să-i zicem Codrul Rutier, doar n-o să vedeţi tractoraşe pe bulevard...

* Permiţându-ne să ne dăm cu tractorul fără alte acte în plus, mai-marii statului admit în mod oficial că pe străzile României nu mai poţi circula cu autoturismul. Iar tractorul este off-road, nenicule. Off-road-ul săracului.

* Ponta reduce TVA-ul la pâine, am mai discutat despre tărăşenia asta. Adicătelea, ţara ne vrea boi, că proşti eram de mult. În plus, premierul anunţă că vor creşte accizele la alcool şi bunuri de lux. Avem primele semne clare că dottore şi marinarul nu mai coabitează. Păi, nu numai tăria se va scumpi, ci şi Elena Udrea. Aşa am auzit eu la nişte băieţi, că e bună de lux.

* Dan Voiculescu s-a dus la DNA cu o jumătate de ochelari de soare, o lentilă părăsindu-l în buzunarul de la piept. Ulterior, dom’ profesor s-a jucat de-a figura de stil: „Voi lansa moda ochelarilor c-o singură lentilă, care amintesc flagrant de Legea Talionului, singura lege care pare să se aplice în România de azi adversarilor suspendatului, ochi pentru ochi.” Aş risca să spun că Voiculescu s-a antepronunţat la joncţiunea cu băieţii DNA-ului, şi anume a purtat pe nas un singur ochi maro.

* Găsit cu şantajul pe căciulă, Dan Voiculescu atât a vrut să spună: „L-aş suspenda şi mâine pe Băsescu, dacă ar depinde de mine.” Nasol, nu depinde de fiinţa lu’ matale, Felix Motanul! Într-un fel se repetă povestea din reclama la halimos pentru mâţe: pisicile ar cumpăra Whiskas...

* Rapperul sud-coreean Psy, care şi-a asigurat viitorul cu o melodie şi jumătate, admite că este dependent de votcă. La cum sună nenorocirile alea care zgârie portativul, nu miră pe nimeni.

* Louis Vuitton a lansat o geantă de rafie care face fix 3.000 de dolari. În Piaţa Mare, găseşti paporniţa asta la 4-5 lei, doar că n-are ştampila celebrului designer. Aştept cu nerăbdare obielele Christian Louboutin.

Citit 855 ori Ultima modificare Marți, 30 Iulie 2013 14:34

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.