Operaţi, timpul bormaşinii trece!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* La un spital din Chişinău, copiii sunt operaţi cu bormaşina, imaginile care dovedesc aceste apucături apărând la TV. O asemenea nebunie nu putea rămâne fără consecinţe. Prin urmare, directorul spitalului s-a ales cu o „mustrare aspră” de-mi tremură şi mie indispensabilii de teamă. Boss-ul unităţii spitaliceşti o fi fost luat la rost că intervenţiile pe bază de bormaşină se făceau în miezul zilei, când ceilalţi pacienţi încercau să moţăie... Păi, să-i intre minţile în cap fără aportul burghiului! În orice spital trebuie montat următorul anunţ: „Între orele 13 şi 17, dar şi seara, după ora 22, sunt interzise operaţiile pe creier cu bormaşina.”

* Dacă ăia din Chişinău forează pe fontanelă cu burghiul automat, înseamnă că degeaba mă supăr pe vecinii care-mi testează rezistenţa la decibeli tembeli. Bagă băieţii cu bormaşina de nici nu mai ştii cum arată liniştea, d-aia mă şi tem de un eventual naufragiu pe-o insulă pustie. M-ar ucide tihna. Vă daţi seama câţi potenţiali chirurgi trăiesc pe scara blocului meu?

* Ştire aparent banală din Marea Britanie. Canicula îi dă bătai mari de cap unei păsări flamingo care, apăsată de temperaturile foarte ridicate, se crede lebădă. Situaţia devine cu adevărat interesantă dacă extrapolăm bizareria zoo din Regat în politica românească. Băsescu se crede premier, iar Ponta prim-procuror. Tot din cauza lui Celsius, bre?

* Dacă Gigi Becali se vrea popă, deşi are de ispăşit vreo trei ani şi ceva de pripon, alt pârnăiaş, teroristul din Norvegia, Anders Breivik, doreşte să studieze ştiinţele politice la Universitatea din Oslo. Abia acum înţeleg de ce puşcăriei i se mai zice şi facultate. Odată băgaţi la zdup, erudiţii cu zăbrele resimt o imensă sete de cultură... Ceilalţi se mulţumesc cu coprocultura.

* O atletă din România a fost prinsă cu intruşi în sânge la o competiţie din Rusia şi va fi suspendată. Pe biata dopată o cheamă Roxana Bîrcă - habar n-am dacă şi-a umflat muşchii deliberat cu substanţe interzise sau dacă este victima unui accident. În schimb, am văzut că Ioan Dobrescu, secretarul general al COSR, o face muci. Departe de mine gândul de a susţine asemenea practici, dar le dăm în cap celor mici într-o perioadă în care Asafa Powell şi Tyson Gay ţin capul de afiş al dopajului?

Citit 693 ori Ultima modificare Miercuri, 31 Iulie 2013 14:31

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.