Neveste discriminate

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Guvernul Ponta ar dori să introducă aşa-zisa taxă pe nevastă, adică bărbatul care-şi ţine consoarta lângă aragaz să achite şi-n contul acesteia asigurări de sănătate. În primul rând, avem de-a face cu o majoră discriminare: mondenii Botezatu şi Solcanu, ca să dau două exemple la întâmplare, ar putea fi atinşi de gândul emigrării... Leonard Miron - altă situaţie blondă cu cârlionţi - are soţ şi, dacă ar trăi în România, s-ar simţi frustrat într-un fel. Nu toată lumea îşi permite luxul de a deţine o nevastă cu pedigree în gospodărie.

* Apropo de Bote. Designerul de renume din republică a lansat în weekend moda ochelarilor de cal. Mă tem însă că politicienii i-au luat-o de mult înainte. Folosindu-mă de grafice, ca la geometrie, aş putea spune că Cătălin - extraordinar, aţi sesizat cacofonia! - e în spatele lor, deci nu are de suferit. Subiectul este altul: cum naiba să porţi o dihanie de ochelari care-ţi fură vederea periferică? Şi mai nasol este să ţii pe nas ochelari de cal, dar să nu fii chiar un armăsar...

* Bombonel se declară consternat de faptul că a fost pierdut contractul original semnat cu Bechtel. V-aduceţi aminte, sper, că acest anunţ a fost făcut în prime-time de intelectualul Dan Şova. OK, Adelu are tot dreptul să simuleze uimirea, dar l-aş întreba pe unde sălăşluieşte contractul semnat cu Mittal, prin 2000, sub atenta supraveghere a lui Tony Blair. Aş paria că a avut de mult soarta hârtiei igienice.

* Gigi Becali bagă în el la greu brânză de oaie cu roşii, astfel că a luat vreo şase-şapte kile de când stă după zăbrele. Deţinutul Gigi ar trebui totuşi să iasă la muncă, deoarece colesterolul sub pripon dăunează grav comunităţii. Păi, ce, şade cazat pe banii contribuabililor ca să pună burtică şi fălcuţe? La strung, la şaibă, cum zicea regretatul Dinică.

* Monica, o prostituată de 28 de ani, este mediatizată pentru faptul că a primit peste 300 de amenzi, ea prestând pe Autostrada Soarelui. Fata ar merita şi o corecţie fizică pentru prostie: cum să stai, bleguţo, la produs pe autostradă? Pe drumul care permite cea mai mare viteză din ţară, tu crezi că te va vedea cineva ca să te ia la întrebări cu încărcătură sexuală? Ca să desfăşori un autostop eficient pe high-way, trebuie să ai doi metri şi ceva şi 350 de kile! Să te bunghească tot stătutul, zic.

Citit 986 ori Ultima modificare Duminică, 04 August 2013 14:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.