Creţule, Corina-i acasă?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Hackerii ăştia fac şi lucruri bune, de pildă ăla din State care i-a spart contul de e-mail lui Colin Powell: astfel s-a descoperit că fostul secretar de stat american a trăit o poveste de amor cu mioriţa Corina Creţu. De fapt, cred că bătrânul Powell era un simplu spion la poalele Bunicuţei filoruse...

* Zice-se că fosta consilieră a lui Iliescu îi trimitea lui Colin poze în bikini. Wow, şi ai lăsat-o, bre, pe blonda ajunsă între timp europarlamentar? Înseamnă că ex-sfătuitoarea lui Nea Nelu i-o fi trimis la un moment dat ibovnicului de peste Ocean o poză cu altcineva în bikini. Staţi aşa, nu săriţi, am zis eu ceva despre doamna Nina?

* Cea mai facilă (şi cea mai nimerită) poantă din politica dâmboviţeană este următoarea: Powell a folosit Google translate ca să ştie cum s-o întrebe pe consiliera de muzică uşoară de la Bucureşti „Creţule, Corina-i acasă?”.

* Într-unul din e-mail-urile trimise de îndrăgostita cu alură de eternă văduvă, scrie negru pe alb: „Dragă Colin, ai fost cea mai mare iubire a vieţii mele!” Concluzii, două la număr: 1. Într-adevăr, domnul Powell e greu de întrecut, e mai puriu şi decât Viorel Lis, are 76 de ani. Deci e cel mai mare; 2. Nea Nelu, cu toate petele sale, măcar trece drept un soţ fidelache faţă de consoarta Nina. E clar că nu s-a dat niciodată la Corinuţa.

* Eba, mezina marinarului, este revoltată că femeile trebuie să aleagă între un loc de muncă şi a da naştere unui copil. Bizar, nu-i aşa? Păi, Elena Băsescu nu se află într-o situaţie similară ca să-şi poată da cu părerea. Să nu-mi spuneţi că ce face ea la Bruxelles poate fi numit loc de muncă... E hiper-remunerat, dar nu e job. Se numeşte euro-sinecură, numai independenţii susţinuţi de partid pot primi aşa ceva.

* Canalul Realitatea TV somează România TV să-şi schimbe numele. Din ce am auzit, nici OTV nu-şi va putea spune, televiziunea de garsonieră a prezidenţiabilului cariat urmând să reapară din toamnă pe micul ecran.

Citit 877 ori Ultima modificare Vineri, 02 August 2013 14:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.