S-a umflat tărâţa-n fotbal

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Când nu mai are ce face, CFR-ul anunţă majorări de tarif la biletul de tren. Cică urmăreşte eficienţa, fâs! Nu-mi plac defel maxi-taximetriştii – mulţi dintre ei sunt bădărani, n-au şcoală pentru a socializa pe parcursul a 250-300 de kilometri, fumează când vor muşchii lor, calcă acceleraţia până la blană, n-ai nicio siguranţă cu ei la volan. Dar, în caz că nu-mi voi putea utiliza autoturismul personal, îi voi alege pe ei. De ce? De tot!

* Patru deputaţi români au vizitat Taiwanul, dar de fapt nu l-au vizitat. Cam aşa ni se serveşte informaţia, noroc cu Remus Cernea, duşmanul lamei de ras, dar prietenul reţelelor de socializare. Omul s-a lăudat pe Facebook cu activităţile de la Taipei, ocazie cu care mai-marii Camerei Deputaţilor au confirmat itinerariul parlamentarilor noştri, strâmbând din nas cu privire la utilitatea acestuia. Nu mă interesează protocolul din cea de-a doua garsonieră a Parlamentului României, în schimb mă bucură faptul că Cernea a descoperit unul dintre marele avantaje de a fi demnitar. Se mai plimbă şi el, că la afaceri cu statul sunt sigur că nu se va lipi prea curând... Mai are de aşteptat.

* S-a umflat tărâţa în fotbalul românesc, altfel nu înţeleg cum a fost posibil ca toate cele patru echipe autohtone înscrise să intre în play-off-ul competiţiilor care dau chiftele ca lumea. M-am bucurat şi pentru Contra de la Ploieşti care se zbârlise la angajaţii aeroportului Otopeni, cum că el reprezintă România în Europa şi că nu-i bine să-l iei la mişto. Bine, băi Cosmine, m-ai reprezentat cu cinste. Dintre tine şi Remus Cernea, îţi dai seama cu cine votez.

* Interlopul Sandu Geamănu are cont de Facebook în închisoare. Individul îşi arată musculatura atent lucrată, vorbeşte cu prietenii din listă, o duce brici... Ce i-ar mai trebui? O femeie, poate, dar nici la acest capitol nu cred că duce lipsă, doar e interlop, nu-i aşa? În România, noţiunea de interlop a devenit la fel de familiară ca şi cele de doctor, asistentă medicală, preot, asistent maternal, cap de familie, bunic, mătuşă etc. D-aici putem dezvolta şi un proverb: cine n-are interlopi, să se aştepte să-l calce vreunul.

Citit 1033 ori Ultima modificare Vineri, 09 August 2013 15:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.