Stadionul e men only!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Am fost la stadion. Duminică după-amiază. Nu ca reprezentat al vreunui club, nici pentru a mă strădui să fiu gazetar sportiv, am redevenit spectator. Şi este minunat să stai ca la orice act sportiv, să simţi vibraţia tribunei, să aplauzi o dată cu cei din jur, să mai scapi printre dinţi un „băi, nu se poate”. Mă rog, aţi prins eufemismul. După 30-40 de minute de meci, am cumpănit şi am decis: arena de fotbal nu este pentru toată familia! Nu în România. A-ţi aduce copilul la stadion înseamnă a-l perverti pe repede-nainte. Odrasla-mi are 10 ani şi jumătate, iar dacă-l voi aduce la o partidă de fotbal „live” cu siguranţă ar îmbătrâni vreo 15-20 de ani. Cele 90 de minute petrecute între gradene sunt echivalentul unui shake în maşina timpului – intri prunc şi ieşi cu ţigara în colţul gurii şi cu griji. Să vă explic motivele? Nu-s pudic, nu dorm în chilie, dar cinstit vă spun că zburau invectivele, mizeriile verbale de tot felul ca bordurile de la Posada, fie-i ţărâna uşoară lui Basarab I! E şi ăsta un spectacol, admit, dar este men only!

* În Coreea de Nord au băgat tablete. Ca pe timpul lui Nea Nicu, se stă la coadă pentru achiziţionarea de tablete fără Internet (nici nu mă aşteptam ca situaţia să stea altfel), năzdrăvăniile de luat minţile având, printre altele, şi aplicaţia Angry Birds, joc preinstalat. Cam riscant, totuşi, mai ales la ce foame e pe la Phenian...

* Un oarecare cu funcţie de extremist maghiar s-a trezit zilele trecute prin Harghita să spună că-şi asumă un eventual conflict cu România. Evident, subiectul era eterna ciorbă reîncălzită, autonomia bla-bla-bla. Vorba unei prietene, n-are rost să intrăm în dialog cu tot felul de vadimi de pe la ei... Decerebratul merită însă măcar neaoşul sfat transilvan: „No, apăi bea, dar încet, că-i rece!”

* Potrivit unei anchete realizate de INS, românul consumă douăsprezece ouă lunar. Bombonel nu intră în calcule, el preferă doar să le tundă.

* Jamaicanul Usain Bolt a câştigat proba regină de la Mondialele de Atletism de la Moscova. Bun, aşteptăm acum şi proba B, prietenii ştiu la ce mă refer.

Citit 634 ori Ultima modificare Luni, 12 August 2013 16:26

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.