Zmeul de mare papă tot

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Primar de poveste, n-am ce zice. Când te dai cu zmeul, există pericolul să atentezi la pudoarea Ilenei Cosânzeana, nu-i aşa? Ăsta-i Radu Mazăre de la Constanţa care, în goana după publicitate, a ieşit în media cu un mic scandal balcanic. Un fotbalist importat de Petrolul Ploieşti a profitat de o zi liberă, s-a dus întins la Mamaia şi a călărit un ski-jet pe teritoriul marin marcat de Răducu. Repet: Mazăre se dădea cu zmeul, habar n-am cum arată zmeul de baltă... Că fotbaliatorul o fi devenit periculos cu măgăoaia birjărită pe apă, dracu’ poate şti, cert este că n-ai cum să-l deranjezi pe tătucul litoralului românesc. N-o fac nici Fiscul, Poliţia şi nici preşedintele României, chiar dacă recent Băse a îngăimat ceva despre mizeria din Mamaia. Aşadar, vina totală îi aparţine lui Hamza ăsta, de la Petrolul: când te duci la Marea Neagră, caută şi tu pe Google figurile importante ale zonei, nu de alta, dar apoi, cu toate motoarele de search în sprijinul tău, vei zări pozele cu un singur ochi! Aşa l-a ajutat Dumnezeul apelor sărate.

* Ce frumos arată urbanismul, administraţia publică locală în România! Avem un primar, Radu Mazăre de la Constanţa, care declară cu relaxare în glas că se dă liniştit cu zmeul pe apă în fiecare zi. Vă daţi seama cât de mult îl invidiază ceilalţi edili din ţară? Măzăriche merge în club, la carnavalul de la Rio, se dă cu zmeul, aşadar nu mai are timp de audienţe, de alte probleme ale Constanţei. Însă este mereu votat cu mega-procentaj. Cum să nu pui ştampila pe numele său, vrei să te pape zmeul?

* „M-am dat cu zmeul.” Nu sună a campanie electorală, a alianţă total neaşteptată? Parcă Mazăre era certat cu Băsescu...

* Propunerea şefului Federaţiei Române de Fotbal de a mări campionatul la 20 de echipe a dat ortul popii. E şi normal: avem o singură Anămarie Prodan!

* Zice-se că românii au bani de bere, nu şi de cărţi. Pe naiba, mioriticii beau la caiet şi varsă în contul lor abia când le intră chenzina pe card. Ce, aţi văzut cumva că doamnele de la Humanitas dau opere literare pe datorie?

Citit 571 ori Ultima modificare Marți, 13 August 2013 17:10

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.