Iar câştigă Mustaţă...

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Este sfârşit de săptămână şi de sezon estival, cred că e cazul să vă reţin cu o pauză publicitară. Vorba Bibanului, regretatul Dem Rădulescu, „comunismul ne-a distrus profesioniştii”, iar „fără cultură o răhăţim rău de tot”. Mă uit rar la televizor, dar şi atunci când o fac, stau numai cu creionul şi hârtia prin preajmă. Niciodată nu ştii când ai putea fi surprins... Iată ce mesaje importante mi-au traversat conştiinţa în ultima perioadă:

1. La un magazin de cuie, scânduri şi lopeţi, există o mare promoţie. Ieri, pe 30 august, şi astăzi beneficiezi de o reducere de 10 la sută dacă, atunci când te înfiinţezi la casa de marcat, prezinţi o bucată de blană sub nas. Sunt vizaţi mustăcioşii deoarece simbolul magherniţei e un Dorel cu pilozităţi. Iată, frate, cum Dan Nica, de exemplu, are de câştigat şi de pe urma unei asemenea promoţii!

2. Este de notorietate faptul că unii se apucă de afaceri fără a avea toate ţiglele pe casă. Veţi spune că m-am trezit eu, un oarecare cu mofturi, să comentez. În business, or eşti foarte bun şi ajungi să te baţi pe abdomen cu Bill Gates, or singura ta şansă este alipirea la nişte contracte cu statul. Adică să furi. Există unii care au inventat nişte beri, Staropramen şi Grolsch-Awakening, care în România au valoarea unui zero tăiat în patru. În mileniul vitezei nu se mai dă „bună ziua”, ci „bună”, deci mi-e greu să cred că abonatul la şpriţane merge la bar ca să ceară o bere formată din şapte consoane şi patru vocale, ceva foarte greu de ţinut minte. Sau o halbă de ceva cu nume alcătuit din unşpe consoane dure şi cinci vocale englezeşti. Ăia de afară sunt familiarizaţi cu brandurile pomenite, lor le-ar veni peste mână să solicite un Biborţeni, dar alde Gogu care intermediază descălecatul în România al băuturilor cu nume de voievozi ar trebui să ştie că promovarea lor în ţinutul carpato-danubiano-Ponta e pierdere de energie şi bani. Băiete, mi s-au uscat gura şi degetele, o bere de-a noastră, te rog!

3. Să vă mai zic despre bunăciunea care vine cu Perwoll-ul la bairam? Numai un idiot ar putea filma aşa ceva. Eh, de asta avem atâţia intelectuali care stau prost cu igiena. Nu pot accepta coabitarea cu Perwoll.

Citit 735 ori Ultima modificare Vineri, 30 August 2013 14:49

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.