Doamna Crin Antonescu

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* După un deceniu şi ceva petrecuţi cu Bunicuţa, iată că începând de ieri îl avem şi pe Bunicuţul. Scufiţa cea mică din Parlamentul European i-a născut o fetiţă. Auzindu-mă mormăind pe marginea subiectului, fiu-meu, elev de şcoală primară, m-a chestionat cu răceala controlorului de tren: „A născut cumva Elena Udrea?” A trebuit să-i explic că face o confuzie şi că, în eventualitatea în care ne-am fi trezit cu Nuţi la maternitate, Traian ar fi fost chiar tătic.

* Aleşii comelor profunde din Teleorman - să trăiască domnul Dragnea, mare creator de liste electorale! - se întorc astăzi la muncă. Da, parlamentarii vor lăsa circumscripţiile neconsolate şi cu burta la gură (a nu se citi „secretare”!) şi vor umple cantina cu preţuri de nimic din Casa Poporului. Constituţia se simte mai protejată...

* Mihai Sturzu de la grupul vocal-instrumental Hi-Q a devenit preşedintele tinerilor din PSD. Ce dramă! Dacă tot n-ai avut ce face şi ai păşit pragul politicii, cum să devii un potenţial urmaş al lui Nea Nelu? Precizări: Hi-Q n-are nicio treabă cu IQ, iar Sturzu nu e nicidecum Sturdza.

* Crin Antonescu a făcut în weekend deliciul adversarilor săi politici. Omul a declarat la o întâlnire a doamnelor că de multe ori regretă că nu este femeie. Cineva l-a împins, probabil, pe o pistă greşită. Conform statisticilor, femeia petrece mai mult timp în bucătărie decât în dormitor, deci liberalul spune prostii.

* Radu Mazăre, primarul Constanţei, i s-a adresat prieteneşte unui revoluţionar cu apelativul „milogule”. Acum o lună, badigarzii aceluiaşi individ i-au umflat rimelul unui fotbalist tunisian de la Petrolul Ploieşti. Şi ăla a fost un milog, a cerut pumni, dacă e să ne luăm după declaraţiile edilului-legumă.

* Sâmbătă, la Bucureşti, a fost beatificat monseniorul Vladimir Ghika, eveniment de o importanţă rară. Avem însă o problemă cu terminologia ecleziastică. Neînţelegând despre ce este vorba, la faţa locului ar fi fost văzut şi Nea Nicu Văcăroiu, gata beatificat. Informaţia nu e însă verificată din trei surse, părerea mea.

Citit 986 ori Ultima modificare Duminică, 01 Septembrie 2013 13:53

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.