Sorcovim despre plafarul inimii şi luăm rinichi

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Maestrul Arşinel a fost ştrumpfit de medicii de la Institutul Clinic de Urologie şi Transplant Renal din Cluj-Napoca. I-a fost montat pe datorie un rinichi, institutul având de primit de la bugetul statului. Pacienţii fără box-office susţin că maestrul a făcut precum cocalarii în intersecţie, şi anume a ocolit coloana, s-a băgat în faţă ca să i-l monteze în spate. Dacă memoria nu-mi pune coarne, Arşinel cânta pe la televizor o sorcovă despre plafarul inimii, nu al rinichiului... Ăsta-i malpraxis pe portativ, parol!

* După ce iniţial a fost închis la Rahova, Gigi Becali urma să fie transferat ieri de la Jilava la Poarta Albă, o pârnaie situată în judeţul Constanţa. Patronul Stelei mai are un pic şi face şi Transfăgărăşanul în detenţie, prea mult se foieşte.

* Castraveţii de la televizoarele care se dau necontrolate, deci independente, au mers pe burtă ieri dimineaţă vizavi de protestele faţă de Roşia Montană (am găsit situaţia bine conturată, şi cu imagini, pe paginademedia.ro). Antena 3 şi România TV s-au făcut că există subiecte şi mai interesante, precum cazul Mădălina Manole sau Băsescu-bunicul, şi au eludat hărmălaia. Când li se cerea demisia lui Boc şi marinarului, alde Gâdea mai aveau un pic şi-şi mutau studioul în faţă la Inter. Daţi-o-n cenzura mă-sii de treabă, mai bine difuzaţi un film decât să vorbiţi despre loto 6 din 49 şi despre cele două săptămâni rămase până la începutul şcolii...

* Se vorbeşte de criză, de potenţiale războaie, falimente, foamete, dar un club de fotbal ca Real Madrid îşi permite să arunce în septembrie 2013 o sută de milioane de euro pe un jucător galez cu nume parcă secretat de glandele salivare, Bale. Cum să dai de două ori cât Sidexul (salutări, Bombo şi matale, dear Tony Blair!) pe Bale ăla? Iar Madridul e capitala acelui stat care stă naşpa de tot cu finanţele şi am impresia că Realul e ţinut chiar de comunitatea madrilenă. Ă? Bale sau băluţe transferă şi echipele de pe la noi, dar numai cu gologani de puşculiţă, să fim serioşi. D-asta se apucă alţii, campioni mondiali în discipline discriminate, de trafic de droguri. Cam scumpe Bale, scumpe rău!

Citit 902 ori Ultima modificare Luni, 02 Septembrie 2013 16:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.