Chemaţi statuile la plebiscit!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Altă idioţenie pe marginea şarlelor fără noimă, organizarea de referendum pentru lichidarea acestora. Oprescu de la Primăria Bucureştilor cere părerea electoratului, de ca şi cum pentru mine trebuie să decidă altul dacă trebuie să merg pe stradă în condiţii de siguranţă. Nu mai vreau terorism canin, aşa că lăsaţi naibii plebiscitele, că pentru organizarea lor e nevoie de alţi bani! Dacă tot vă stresează libidoul consultărilor cetăţeneşti, chemaţi statuile la urne să hotărască dacă s-au săturat or ba de resturile digestive ale porumbeilor maidanezi.

* Nu-i mai suport nici pe bipezii care deja se declară surmenaţi de întoarcerea pe toate părţile a subiectului cu patrupedele slobode. „Gata cu circul ăsta, nu mai suport!”, i-am auzit pe unii şi, mărturisesc, i-am contrat violent. Fireşte, niciunul dintre ei nu are copii şi fiecare se ascunde sub falsa umbrelă a iubitorului de suflete. Gândacii de bucătărie ce culpă poartă pe crustă, ei de ce n-ar avea loc în arborele vieţii şi sucombă la un simplu dos de palmă? Câinele a fost proiectat să trăiască în imediata apropiere a omului, d-aia e cel mai bun prieten al său, nu pe stradă, acolo unde îşi alege aleatoriu amicii. Potaia fără jupân este balast şi trebuie adunată urgent din agora!

* „Să-i strângă, sunt de acord, dar să nu-i omoare!”, zic alţii, de ca şi cum ar exista o întreagă plajă de soluţii. De multe ori, bieţii câini - singuri pe stradă se chinuiesc cu adevărat, sălbaticilor cu raţiune, lor le trebuie afecţiune, au nevoie de stăpân, nu de două gospodine care să le dea resturi de ciorbă şi să-i alinte subţiindu-şi vomitiv glasul! - sunt strânşi în padocuri şi diverse cucoane ONG-iste îi eliberează ulterior. Pe semnătură. Exact ca mamiferul care a produs nenorocirea din Bucureşti. De ce să ducem în derizoriu Mitul lui Sisif?

* Ar mai fi ceva. Când colind cu paporniţa de gunoi la container, când fac paşi printr-un cartier străin, când mă duc la alimentară, când am poftă de jogging, când îmi aduc copilul de la şcoală, n-am chef să socializez cu Fetiţa şi nici cu Rex. De fapt, cum să faci PR cu zeci de Fetiţe, mai ales pe timp de noapte? Nu vreau să giugiulesc Recşii pentru a-mi proteja gioalele, înţelegeţi naibii o dată că trăim într-o lume a oamenilor! Strângeţi-i definitiv!

Citit 713 ori Ultima modificare Joi, 05 Septembrie 2013 13:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.