Planning familial spate-n spate

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Când titrezi că maidanezii ar putea fi eutanasiaţi, iar fotografia care susţine textul prezintă nişte căţeluşi adorabili, fiinţe care nu pot măcelări nici măcar o coropişniţă, se cheamă că este manipulare? Mulţumesc, sărut mâna pentru masă!

* Deoarece susţine public eradicarea populaţiei de câini de pe stradă, Nadine, o cântăreaţă ieşită de câţiva ani din prim-plan, s-a trezit cu propria maşină vandalizată. Tot ea mărturiseşte că a primit mesaje de ameninţare cu moartea. Evident, de la nişte suflete nobile, nu-i aşa? Că numai nişte suflete de aur vor păstrarea căţeluşilor în public, ameninţând în paralel cu decesul persoanele care nu le împărtăşesc opiniile. Eh, cu riscul de a mă repeta, înainte de a rezolva situaţia pur africană din societatea românească (e un soi de junglă digitală), trebuie să se îngrijească cineva şi de micile făpturi arghirofile care urăsc oamenii. Băbuţa de la bloc care te întâmpină cu făcăleţul pentru a-l proteja pe Rex poate fi potolită uşor cu o amendă, nu şi băieţii de la ONG-urile ajunse la maturitate în umbra acestui flagel. Dacă ar dispărea potăile de pe trotuar, multe entităţi cu două picioare şi-ar da duhul din punct de vedere financiar. La muncă, hoţilor!

* A trecut o săptămână de la nenorocirea din cartierul bucureştean Parcul Tei. Oprescu vrea referendum consultativ, Ponta se scarpină, Băsescu a cerut eutanasierea în masă, dar i-a umplut Brigitte Bardot frigiderul. Şi nu numai ea. Timpul trece, oala cu resturi este zilnic scoasă din casa scării şi patrupedele nevinovate (pentru fanii nedeclaraţi ai lui Rîmaru, precizez că niciodată n-am dat vina pe câini, am spus mereu că ei n-au ce căuta în peisaj slobozi!) ne salută din intersecţie, spate-n spate. Că aşa e la câini, planningul familial se face posterior în posterior...

* România a bătut la fotbal Ungaria, scor 3-0, şi acum o aşteaptă pe Turcia. De vreme ce suntem atât de zdraveni, zici că jucăm în Cupa Balcanică. Dacă nu pierdem cu otomanii, mergem la baraj, deci nu ne calificăm la baraj. Mergem la baraj, acolo unde trebuie obţinută calificarea la Mondial. Dar aşa face românul: mai întâi se îmbată şi apoi întreabă cine i-a umflat nota de plată.

Citit 855 ori Ultima modificare Duminică, 08 Septembrie 2013 14:53

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.