Învârtoşarea dinaintea zebrei

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Ah, de când aşteptam o reacţie ca asta! Cântăreaţa Paula Seling - o competentă într-un ocean de amatori - a scris pe o reţea de socializare că toţi cei care se gândesc la eutanasierea câinilor maidanezi n-au Dumnezeu şi că Universul se va răzbuna la un moment dat. Vă repet, mi-e dragă Paula, deci nu pot să-i dau o replică de mitocan. Atât îi zic, face o mare confuzie: ploşniţa e tot un suflet, dar trebuie stârpită (în afara ploşniţelor de companie), iar Universul ăla răzbunător n-are nicio legătură cu Dumnezeu. Jupânul Ceresc locuieşte la altă adresă.

* Altă chestiune arzătoare, că tot e criză şi vor guvernanţii să ne impoziteze şi gazele intestinale. Măriţi, nene, efectivele poliţieneşti şi vă jur că în fiecare seară patrulele ar avea nevoie de câte trei-patru chitanţiere! Numai în weekendul precedent s-a lăsat în cartierul Dunărea cu o grămadă de cafturi (am auzit maşinile forţelor de ordine, başca mi-au narat cunoscuţii câteva acte încinse), ca să nu-i mai pomenesc şi pe măgarii de rând care, indiferent de ora înaintată din noapte, zbiară ca oligofrenii, joacă fotbal cu bidoane de plastic şi se hlizesc precum primatele opărite în lanul de banane. Eh, toţi ăştia ar trebui să verse sume importante la buget, dar n-are cine să-i agaţe. Când Ponta decide să rărească şi mai tare loturile de oameni ai legii, doar n-o să vină o forţă supraomenească, din Universul Paulei Seling, ca să-i umfle pe derbedei...

* Specialiştii din capul meu susţin că băieţii cu maşini puternice care staţionează în faţa trecerii de pietoni, folosind avariile, au grave probleme cu erecţia. Probabil că aparatul reproducător al indivizilor din ipostaza anterioară obţine seva învârtoşării protuberanţei abia la vederea zebrei. Şi atunci, evident, se declanşează avariile autoturismului, bipedul devenind prizonierul unui seism de nădrag pe care nu-l poate gestiona. Bolidul opreşte brusc în faţa dungilor albe şi personajul cult de la volan consumă un act de intimitate. Altfel nu înţeleg cum este posibil ca, de atâtea ori, vizibilitatea să fie redusă la trecerile de pietoni din cauza unor cataclisme pe patru ori patru roţi.

Citit 704 ori Ultima modificare Luni, 09 Septembrie 2013 12:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.