Tiroliana lu’ Manole

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Distractivă coada de la Casa de Cultură, ieri dimineaţă. A, nu, nu era niciun spectacol de teatru, pe naiba caravană cinematografică, din părţi bursă a locurilor de muncă! Apropo, că tot fu Malkovich în weekend la Bucureşti - nici măcar 10 la sută dintre cei pe care i-am zărit ieri pe platoul de la Păpădie n-ar fi intrat la regalul actorului american. Dar pentru preselecţiile telenovelei „Românii au talent” s-au înghesuit toţi iubitorii de lene. Sper să se fi prezentat şi gălăţeanul care nu şi-a mai achitat de zece ani facturile la întreţinere. Să nu dai niciun leu timp de un deceniu şi să locuieşti la oraş, ăla talent, nene, bravo lui!

* Văd că s-a petrecut şi un accident de tiroliană în România. Mai exact la Braşov. Până acum câţiva ani, credeam că tiroliana e vreo boală. Iată că nu m-am înşelat...

* Elena Udrea este convinsă că nu sunt mulţi bărbaţi care să vrea o relaţie cu ea acum. Normal, mulţi masculi din ţara asta sunt destul de deştepţi pentru a nu intra în conflict cu Traian.

* Ş-apoi, mai circulă o vorbă prin spaţiul carpato-danubiano-Ponta: ce, mă, trebuie s-o iei de nevastă?

* Oana Roman a aflat ce sex va avea progenitura sa. Eu, pe de altă parte, m-am convins că cel care s-a riscat e totuşi bărbat. Deşi, la cum arată, pare fiul mai mare al vedetei.

* Un preot din Constanţa a fost şantajat de doi tineri şi filmat cu prostituate. Mi-a revenit inima la loc, bine că nu apare în înregistrarea video alături de clopotar...

* Dorin Cocoş, fostul bărbat al Lenuţei Udrea, s-a recăsătorit ieri, la numai trei luni de când divorţase de ex-ministresa de la Turism. Se demonstrează, aşadar, că libidoul omului de afaceri a făcut legea în casa intitulată cândva Cocoş-Udrea. Dorin, om în toată firea (52 de ani), ia o găinuşă de 26 de ani, care e şi însărcinată. Pe fată o cheamă Roibu, deci businessmanul nu-şi iroseşte sămânţa în afara şeptelului.

* Curtea de Apel Bucureşti a decis că Irinel Columbeanu n-a colaborat cu Securitatea. Înseamnă că nici pe Monicuţa Gabor n-a... colaborat-o. Cine să-l bage-n seamă pe Iri?

Citit 1658 ori Ultima modificare Marți, 10 Septembrie 2013 13:19

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.