Maidanez la Curtea Constituţională

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Aşadar, au dat legea aia care ar trebui să ne cureţe străzile de câini fără rost. Nu se va aplica, pot să pariez. Sau va fi aplicată pe ici, pe colo. Deja au început Bideu şi ONG-urile care ar sucomba în cazul dispariţiei patrupedelor să latre, adică să protesteze. O plângere va ajunge şi pe masa Curţii Constituţionale. Numai la CCR n-au ajuns maidanezii după anii în care, dacă s-ar fi echipat în halate albe, i-ai fi putut confunda cu medicii din Spitalul Judeţean...

* Din hămăitul alienaţilor care ne fac criminali pentru că nu mai vrem să fim lătraţi/muşcaţi de potăile fără jupân. E vorba despre Oana Zăvoranu şi parlamentarul Bideu. Au acuzat în plen, asasini devenind - prin deviere - şi părinţii copilului de patru ani pentru care viaţa s-a sfârşit înainte de a-i fi desluşite tainele. Zic ăştia, amanţii lui Grivei: „Cu siguranţă, dacă veţi extermina toţi câinii, veţi dormi liniştiţi şi în ţara asta o să curgă miere, o să aveţi pensii mai mari şi locuri de muncă, salarii mai mari, o să trăiţi mai bine ca în Las Vegas, se vor ieftini toate. Toată lumea o să se înghesuie pe la graniţe şi o să vrea să ceară azil politic în România. N-aveţi niciun Dumnezeu!” Profund, fără niciun argument, sofisme bune pentru consumatorii de droguri uşoare. Zăvo, Bideu, nu vreau un salariu mai mare care să simuleze picajul din văzduh, voi face tot posibilul să mi-l umflu! Nu-mi doresc ieftineli, îmi place calitatea şi, da, aţi pus prin imprudenţă punctul pe i: voi dormi mai liniştit. Până atunci însă, trebuie să ies în fiecare noapte la geam şi să-i uşuiesc pe idolii voştri cu blană care mârâie la orice hârtie dusă de vânt şi falsează după sirena ambulanţei. Luaţi-i acasă pe toţi, n-am nimic împotrivă, iar dacă nu, apelez la vorba lu’ Caragiale - mânca-le-aţi coada!

* Într-o perioadă dificilă a României, cu taxe şi impozite mai mari, Roşie Montană nerezolvată, câini maidanezi pupaţi în bot, naţională cu Piţurcă şi coabitare wireless, Mihaela Rădulescu, o scriitoare de succes care trăieşte la Monte Carlo, ar fi luat decizia de a se despărţi de Dani Oţil. Încă un copil abandonat... Răduleasco, eşti o iubită denaturată, asta consider!

Citit 870 ori Ultima modificare Miercuri, 11 Septembrie 2013 15:58

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.