Rasputin a avut dreptate

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Angela Merkel a câştigat alegerile din Germania. Am constatat cu surprindere că scrutinul de la ei a fost la fel de liber ca şi cele din România...

* Naivii din Uniunea Europeană cred că, în timp ce nemţii se votau între ei în ditamai ziua de duminică, în restul ţărilor agăţate sub Oda Bucuriei s-a putut fura la greu. Aiurea, brişca era tot la ei, mă!

* Începând de vineri, pe site-ul MAI se află spre dezbatere publică noul Cod Rutier. Am extras două prevederi interesante de-a dreptul:

1. Ştiţi ce riscă şoferii care depăşesc cu peste 60 de kilometri pe oră limita de viteză? Simplu. Vor fi sunaţi de poliţişti şi întrebaţi cum naiba au reuşit această performanţă pe un drum din România. Pe fir va intra şi Ministerul Turismului care îi va premia pe acei şoferi şi va expune aspectele în media, ca să afle şi opinia publică faptul că spaţiul carpato-danubiano-Ponta posedă foarte multe şosele de calitate.

2. Potrivit aceluiaşi nou Cod Rutier, cetăţenii care nu au permis şi nici maşină nu riscă suspendarea permisului de conducere.

* Preotul Penitenciarului Bacău a fost prins zilele trecute cu patru telefoane mobile pe care urma să le dea unor deţinuţi, acesta fiind dus la audieri în urma unor percheziţii la unitatea de detenţie, la locuinţa acestuia şi la alte adrese, potrivit unor surse judiciare. Iată argumentele părinţelului (am intrat eu în creierul său):

1. Ducea aparatele pentru ca deţinuţii să vorbească direct cu Dumnezeu, prin GSM.

2. Puşcăriaşii îi oferiseră nişte bani în avans şi, vorba reclamei, românii cu iniţiativă merită cea mai bună reţea, nu-i aşa?

* Aşa cum v-am mai anunţat, pe 24 octombrie 2013 Julio Iglesias va concerta la Bucureşti. Iată că Rasputin a avut, într-un fel, dreptate. Sfârşitul Lumii chiar vine în 2013!

* La nunta lui Slav cu Bianca se vor desfăşura 200 de badigarzi, mai mulţi decât invitaţii. Nu înţeleg, organizatorii puteau să anunţe din start că nu se fură mireasa şi gata...

Citit 868 ori Ultima modificare Luni, 23 Septembrie 2013 15:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.