Guvernul iubeşte munca la umbră

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* O ursoaică a băgat în boală o comunitate din judeţul Dâmboviţa. Trei oameni au fost răniţi, iar dintr-o turmă de oi speriate au dispărut vreo patru bucăţi. Propun măsura tradiţională, aplicabilă atunci când omul este atins de mamifer: ursoaica să fie castrată!

* Poate vă întrebaţi ce mai face PDL. Mai nimic, un Guvern din umbră. Pe frigul ăsta, portocaliii au chef de figuri de stil... Prim-ministrul acestei invenţii (mă rog, e un patent mai vechi, n-au lansat politicienii orange tărăşenia asta) este Cătălin Predoiu, executivul-stafie are 16 portofolii, e treabă serioasă, zău. Există însă o asemănare beton între guvernele aflate în lumina reflectoarelor şi cele care stau la dos: ambele iubesc munca la umbră.

* Daciana lui Ponta a ieşit pe locul întâi la frumuseţe într-un sondaj realizat de site-ul ziare.com. Elementele pe care puteai aplica ventuza erau din politica autohtonă. Carevasăzică, Elena Udrea a fost detronată, iar Roberta Anastase a ieşit pe locul al patrulea, undeva neaşteptat de jos. Aş avea ceva de comentat: Daciana are ceva, un vino-ncoa, dar mi se pare deplasat s-o considerăm cea mai arătoasă fiinţă din politichia dâmboviţeană. Doamne, cât de ipocriţi sunt românii: dacă madam Sârbu ar fi fost soţia lui Emil Boc, n-ar fi încasat nici măcar un vot.

* De la 1 ianuarie 2014 va intra în vigoare un nou impozit forfetar, deci vom îmbrăţişa noi falimente şi râuri de şomeri. Economia va dudui, de fapt va sudui. Şi n-o va face economia, ci micii întreprinzători. Câţi or mai rămâne...

* Ponta se declară oripilat de prezenţa noţiunii de cianură în tărăşenia intitulată Roşia Montană. La fel se exprimase în prealabil şi şeful RMGC. Povestea a trecut la un nou nivel, acum se spală cianura ca să se mai tempereze adrenalina băieţilor din Piaţă. Victore, până la cianură, ai probleme şi cu plumbul! Când ministrul Mediului din Guvernul pe care îl conduci se cheamă Plumb, Rovana Plumb, tu pozezi în delicat?

* Într-o perioadă în care grijile fotbalistului român sunt gelul din păr şi ghiuleaua din cont, un sportiv de la Oţelul, Astafei, a marcat şi a lăsat să se vadă de sub tricou mesajul „Salvaţi Roşia Montană!”. Bravo!

Citit 770 ori Ultima modificare Marți, 24 Septembrie 2013 14:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.