Poziţia copilului la minte

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Avem un preşedinte al Curţii Constituţionale pe care-l merităm. Pe naiba! Eu nu-l merit pe Zegrean, să fim cinstiţi, n-am votat niciodată cu PSD-ul... Prietenul ăsta a ieşit ieri în faţa presei cu glume à la Vacanţa Mare, spunând că al său câine-lup a intrat în greva foamei de când a auzit de legea eutanasierii. Acelaşi purtăror de robă s-a plâns că a fost muşcat de o oaie, nu de-un maidanez. Carevasăzică, întreb şi eu ca-n seria B.D.-urilor, ce avem noi aici? Mare-i Curtea Constituţională a lui Dumnezeu...

* Părinţelul de la Penitenciarul Bacău, prins cu telefoane sub sutană, este anchetat şi pentru comercializare de vin în pârnaie. Numai plăceri furniza tataie ăsta, pariez că le ducea şi etnobotanice sfinţite (iartă-mă, Doamne, pentru blasfemie!) deţinuţilor. Parcă vezi că, în monotonia de după gratii, vieţaşii îl mai întrebau pe popă dacă n-are chef şi de o vizită la camera intimă.

* Un deputat de Vaslui, mobilat şi nu prea la tărtăcuţă, s-a trezit să arunce cu vorbe de ocară în pelicula „Poziţia Copilului”, considerând că filmul, foarte apreciat în străinătate, ar denigra poporul român şi că e plin de obscenităţi şi injurii. Am încercat să citez cât de cât din alocuţiunea penibilă a demnitarului de lângă Huşi. N-am cum să mă iau de domnia sa, probabil că a picat într-o capcană. Când a auzit de „Poziţia Copilului”, s-o fi aşteptat la un film porno. Aşadar, dacă-i serveşti obscenităţi, dă-i, nene, şi nişte cărniţă fără blană!

* Antrenorul de fotbal Mircea Lucescu, un soi de statuie prin mingicăreala autohtonă, a agresat fizic un copil de mingi. Mă rog, un copil din piele şi os care stătea pe marginea terenului pentru a retrimite chişca pe gazon. I-o fi zis ceva copilul, vorba preşedintelui Băsescu.

* Încercând să comenteze subiectul Roşia Montană, Elena Udrea vorbeşte despre Victor Ponta: „A încercat să rezolve problema cu mâna altcuiva”. Incorect, indecent. Plăcerile proprii nu trebuie lăsate la voia întâmplării, la falangele celor din jur. Ca să nu reamintesc că Daciana a ieşit recent pe primul loc într-un top al frumuseţilor din politică...

Citit 541 ori Ultima modificare Miercuri, 25 Septembrie 2013 15:41

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.