Pentru doi lei în plus

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Cutremurul, naţionala, cazul Tamaş, cazul Bendeac... Cu care doriţi să încep, pentru doi lei în plus vreţi şi o porţie de cartofi ţărăneşti? Asta-i replica de restaurant, dar şi p-aia de la benzinărie o cunoaşteţi: „Nu doriţi şi un baton de ciocolată?” De fapt, cea de la fast-food e genială, mi-a povestit-o recent un prieten, ar putea concura cu „Căldură mare” de Caragiale. Merge amicul la tejgheaua de ulei încins - e marcă, vă asigur, are nişte consoane în siglă - şi cere porţia nu-ştiu-care. Este tratat cu ospitalitate, ba chiar i se face o ofertă la secundă: „Pentru doi lei în plus, nu doriţi şi o porţie de cartofi ţărăneşti?” Omul, subjugat de foame, a dat din cap cât să-şi zdruncine saliva şi aştepta crăpelniţa. Ce credeţi că urmează? Individa cu şorţ şi bonetă pe ţeastă îl anunţă sec că „da, dar nu mai avem cartofi ţărăneşti”. Instantaneu, clientul coşmeliei de potol fulgerător a luat întreaga baracă la ţintă, crezând că se află la „Camera Ascunsă”. Simultan, i se turna şi capuccino într-un pahar de unică folosinţă, moment în care aceeaşi ospătă-fiinţa a concluzionat: „V-am pus prea mult, pentru că trebuia să vă pun mediu.” Frumuşel, nu-i aşa? În consecinţă, tipul şi-a cerut banii înapoi şi a mers alături, unde a comandat o pizza. Şi nu, n-a mâncat tochitură sau ciorbă de potroace, acolo chiar i s-a adus pizza. Iată de ce să nu mai băgaţi în voi la fast-food, măi dragilor!

* Cutremurul de 4,7 grade. Zona Vrancea a intrat în grevă japoneză, mi-e limpede. Mă tem, în schimb, de greva generală a plăcilor tectonice.

* Naţionala de fotbal. A prins barajul pentru Mondiale şi, dacă se va califica la Rio, n-ar strica să-l ia drept căpitan de echipă pe primarul Constanţei, Radu Mazăre. Ştie cineva zona mai bine decât scamatorul de pe litoral?

* Cazul Tamaş. Un fotbalist (cândva) de naţională a semnat zilele trecute cu CFR Cluj. Ieri a fost dat afară de acolo pentru încă un episod de matoleală. Ăsta nu merită să fie asistat social. Nici ăsta, am vrut a zice.

* Cazul Bendeac. Actorul nu va mai avea emisiune la Antena 1 deoarece voia să-l aducă în show pe unul care-i tot înjura trustul. Sorry, dar acesta nu este un caz.

Citit 750 ori Ultima modificare Miercuri, 16 Octombrie 2013 14:17

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.