Spa şi pusi!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Agenţia Naţională de Integritate îl declară pe deputatul Remus Cernea incompatibil. Incompatibil cu lama de ras, în primul rând, apoi cu foarfecele...

* Maria Grapini, ministrul delegat pentru IMM-uri, Mediu de Afaceri şi Turism, susţine că vrea să deschidă şcoli pentru meşteşugari. Doamnă, nu vă supăraţi, nu inauguraţi şi vreun seral de clonat carduri şi spart bancomate?

* În subsolul clădirii Parlamentului ar putea fi amenajat un centru spa, cu saună şi piscină. Măcar vom şti că absenţii din plenul celor două camere îşi tratează durerile în cot şi nu se află prin teritoriu, pe undeva, într-un mediu ostil în care miroase numai a materie cenuşie încinsă.

* Ne-am ales cu un nou salut din partea deputaţilor şi senatorilor României, aproape condamnaţi la saună şi piscină: spa şi pusi, băi electorilor!

* Pentru un vicepremier ca Liviu Dragnea, inventarea centrului spa la subsolul Parlamentului vine ca o frânghie în casa spânzuratului. Baronul de Teleorman are mai multă treabă pe la Palatul Victoria, nu ştiu cum şi-ar găsi timp pentru a petrece câteva ore la jacuzzi cu fosta-i secretară Cătălina Ştefănescu, actualmente deputat. Şi de putut.

* Găbiţa Firea, senator PSD (tipa care prezenta ştirile la Antene), propune ca biserica să organizeze after school în lăcaşele de cult. Fireşte, cu bani de la stat. Ce uşor se sifonează caşcavalul, important este să ai idei!

* Elena Udrea şi-a etalat posteriorul în nişte colanţi pe care era imprimat un leopard. Tabloidele s-au minunat, constatând că fosta ministresă pare o adolescentă. O singură nelămurire mă furnică: leopardul e cumva fruct de mare?

* Naţionala de fotbal a ajuns la barajul pentru Mondiale, iar cel mai lăudat antrenor român, Mircea Lucescu, deplânge îndepărtarea lui fiu-su, Răzvan, de la cârma echipei reprezentative. Dacă ar fi zis-o săptămâna trecută, ar mai fi avut un sens, dar acum? Cât de ridicol e, m-am săturat şi de instituţia Lucescu!

Citit 759 ori Ultima modificare Joi, 17 Octombrie 2013 15:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.